22 juni.

solen skiner idag, de var på tiden känner jag efter en super tråkig helg med bara regn regn och regn!
sov framtill kl 11 , sprang sedan över och gav mina guldgossar mat och vatten, sen förberedde jag lunch till Jonatan som komme hem vid 12 :)

Nu ska jag strax dra på mig stallkläderna och sedan he mig ut och köra Bajen en sväng innan jag börjar jobbet kl 17, Bobby stackarn vill oxå komma ut, men jag tar honom imorgon ist :)

Iågr afton var jag som sagt och kikade på en svart liten shettis hingst på 2 år vid namn Briar, han var e väldigt blyg liten gosse , men otroligt lugn och fin för att vara en 2 årig hingst! fick även se då dom släppte honom med de andra unghingstarna (säkert 10 st?) och han var den som drog sig undan, jag vet inte, men jag fick en känsla av att han inte riktigt trivdes? vilket gjorde mitt beslut ännu lättare, jag tog honom :)!

så nästa söndag ska jag fara iväg och hämta hem honom :) vilket resulterar att jag har fullt upp hela veckan lång! tur att jag inte jobbar så mkt, och att jag är ledig hela helgen! igentligen skulle jag vilja hämta honom redan på torsdag/fredag så har vi hela helgen på oss att umgås, då jag har tyngre jobbveckan till veckan , men samtidigt så kommer han nog behöva vara lite för sig själv , bekanta sig med de andra hästarna och den nya miljön .tror iaf att det kommer bli toppen!


nej, nu ska jag skynda mig att äta upp min glass jag håller i handen, sen he mig ut i stallet! :)



Briar, min svarta lilla hingst ;)!


Kommentarer
Postat av: Åsa

vilken sötnos :)

2010-06-22 @ 15:43:43
URL: http://enkoppsprit.blogg.se/
Postat av: sussie

Åh, vilken söt liten en :D kanske så man skulle våga sig fram till den här då han var lugnare än den förra? ;P Och varsegod för husrum och mat, herregud det var så lite, bara roligt att ha er här!!! :D Hoppas magen blir bättre snart! kraaaam kraaam

2010-06-22 @ 18:18:05
URL: http://sussiestahl.blogg.se/
Postat av: jessika

Så grymt söööt!:D

2010-06-22 @ 22:20:29
URL: http://jessikaalundmark.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0