21 juni.

hej hopp i lingonskogen! hemma efter en helg full med jobb och festligheter, ett stort tack till sussie och Harald som höll oss med husrum och mat! :)

idag är jag rent utav ledig, så jag har tagit en välbehövlig sovmorgon och sedan blev de en lunch uppe på fältet med Jennie, mkt bra skit :), magen känns sådär, jag tror inte att jag gjorde saken bättre med alkohol på lördagskvällen? men nu är jag medveten om att det inte är en hit iaf, man lär av sina misstag ;)! blir nog en nykter midsommar om det inte har styrt upp sig innan dess.

jag antar att jag inte hunnit skriva om det en, men jag har länge funderat på att köpa mig en shetlandsponny som sällskap till Bajen då han inte klarar av att stå själv. vilket är sjukt irriterande då jag ska ut med Bobby , han river ungefär hela stallet och i hagen vågar jag inte ens testa lämna honom då han bevisade i vintras att han kunde hoppa^^, sen är de inte endast av den anledningen, utan kommer ha lille ponnyn till körning/tömkörning och kanske lite trickträning, då jag anser att även små hästar behöver motion och rörelse , en uppgift här i livet helt enkelt :) så endast som sällskap är såklart helt uteslutet!

var iaf och kikade på en 2 årig skäckhingst igår i bygdsiljum, i stort sett ohanterad , hade inte ens haft träns på sig! sen tyckte jag mig se redan på detta korta besök att han hade lite ovanor för sig , men säkert inget som inte går att träna bort, han var iaf supersöt!

Nu i afton ska jag till lövånger och kika på en svart 2 årig hingst med MASSOR med man! han hade tydligen superfin stam oxå, men inte heller sådär jätte hanterad. men värt att kika på iaf :)

och imorgon ska jag till Jävre och kika på en 1 årig fux , hingst den med :P! men han var tydligen väldigt hanterad , sen var de tydligen fin stam på honom oxå :) så vi får se vad som sker helt enkelt, vill iaf hinna kika på allihopa innan jag bestämmer mig :) tanken är ju trots allt att jag ska behålla ponnyskrället resten av dess liv så jag vill att de ska kännas rätt :)


förövrigt har Bajen tydligen varit knäpp i skallen nu när jag varit borta under helgen, ingen har fått fånga in honom utan han hade bara vänt baken till och sprungit iväg!? konstiga häst. Igårkväll då jag kom hem gick jag direkt och för att se om han gjorde sådär med mig oxå, men då kom han på stört och stod som ett ljus ! knäppa häst, lite mammasjuuk :)! och Bobby han pratade som aldrig förr och var nog glad att se mig han oxå tror jag :P
dom fick iaf komma in i stallet och sova då dom stått ute i regn i 2 dagar, så dom var lagomt nöjda! :)

Nu håller jag på med middagen, blir potatis/köttfärs gratäng, sen her jag mig iväg mot lövånger!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0