14 juni.

Utvilad efter en supertrevlig helg tillsammans med världens bästa Harald och sussie :)! lördagen blev det jobb på kiosken en stund, sussie kom dit och hjälpte till ^^ sen bar de av hemmåt och börja med maten som bestod av grillat och potatisgratäng med sallad till, supergott! sedan blev det några cider, kvällen avslutades med utgång på olles , markus var så snäll och skjutsade oss dit och hem!

söndag vaknade vi upp vid 12, vi åt fruckost och sedan for jag och sussie ut med hästarna en sväng :) hon red på Bajen till en början och jag körde Bobby, men Bajen var så ruskigt stökig och sparkade stup i kvarten åt alla mygg som försökte bita honom, så sussie blev lite rädd så hon fick köra Bobby ist vilket gick super! vilken tallang ;) , jag hoppade iaf upp på Bajen, UTAN hjälm dessutom! :O jag skämms bara jag tänker på det, men jag ville att sussie skulle ha den , bättre att hon klarar sig oskadd  :P! , vi joggade iaf hela vägen hem så gossarna fick slippa myggen, och vi båda överlevde färden utan skador :P!

efter ridturen blidde det surströmming till middag, jag åt tills jag började må dåligt :P jisses så hemskt! men de var så otroligt gott ! finns de nå godare? det är nog tveksamt :P , ett tag efter middagen for iaf Harald och sussie hem till staden igen, medan jag och Jonatan blev ensamma kvar här i våran lya :P , vi såg på tv ett tag innan jag sprang över och tog in hästarna, jag lät dom sova inne pga myggen, sen skulle de regna inatt oxå så.


Idag är de gråmulet väder, har just ätit stuvade makaroner och korv till lunch och nu funderar jag på vad jag ska ta och hitta på framtill jag far och jobbar, jobbar 17-22 idag, samma imorgon ! jag tror jag ska ta mig en dusch, sen ska jag he mig iväg lite tidigare så jag hinner förbi mamma en sväng på kiosken.

Imorgon ska jag ut med Bajen en sväng, sedan blir de Banan på onsdag för snabbjobb ! får se om jag proppar in Bobby i finkan oxå, men då det är så mjuka däck så går den så förbannat ostadigt efter vägen , så vi får se.
(är inte bara att pumpa dom, det är faktiskt själva däcken de är fel på :P )



avslutar med en bild från då det var översvämning i älven, här ska de igentligen inte rinna vatten alls! ;O


Kommentarer
Postat av: sussie

Vilken helg alltså! :D otroligt roligt var det!! :D även om jag nästn sket ner mig när jag red Bajen! :P haha

jag såg nu att du hade skrivit på facebook i chatten, det kom inte fram igår :O men jag är ledig imorrn på dagen iaf, så jag lunchar gärna med dig :D hör av dig när du ser det här, vill inte störa om du jobbar eller nått sånt :) kram

2010-06-15 @ 11:25:27
URL: http://sussiestahl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0