6 juli.

varmt som attan ute idag med, nu har sommaren kommit på riktigt tror jag! men jag vet inte om jag gillar det , man blir bara svettig och klibbig å äcklig ;P sen är de synd om djuren som måste stå ut i denna värme, tur att de fläktar lite idag iaf!

Igårkväll for jag ut och körde Bajen en långsväng, blev en joggintur på 2,5 mil ute i kvälls solen, hur härligt som hellst var det! och han kändes fin, känns som att vi är vääldigt nära nu :) vilket känns superkul!
Bobby och lilla Briar fick stå igår, jag for inte ut och körde fören vid halv 9, och var inte klar fören kl var strax efter 10, då var jag trött så då fick hästarna kvällsmat och myggmedel ist, som förövrigt tog slut igår! måste fixa mer idag , helt sjukt igentligen hur mkt myggmedel det går åt! jag har använt upp 2 liter myggmedel på 2 veckor!


Nu snart ska jag ta och he mig iväg mot byske, ska träffa sussie nere på campingen i deras husvagn , vi ska steka lite i solen och dra lite nytta av denna värme ;) ! sedan drar jag vidare mot stan där de väntar jobb 17-22.
Imorgon jobbar jag eftermiddag oxå, så ska om de inte är allt för varmt fara ut med Bobby då en sväng, så tar jag Bajen på kvällen eller tvärt om. sen ska Briar få komma ut på promenix oxå :)

förövrigt var han så sööt imorse! han gnäggade då jag kom till honom :,) ! lilla lilla skithäst, han är så charmig att man vill knåda ihop honom till en liten boll :P !!


NU till helgen väntas de festligheter, blir stadsfesten som sagt på lördag, vädret ser ut att bli kanon! så jag hoppas på det, annars blir de mindre roligt kan jag tro ;P!



Bjuder på en bild på Jonte och vizzla som är ute och brassar med Permon ;) !
jag tror Jonte kommer bli fet, han går knapt en meter längre , utan kör omkring på denna farkost dagarna i enda!

hur ska detta sluta? fortsättning följer.......


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0