29 juli.


mina planer om att fara ner med Bajen på banan idag gick då i kras, eftersom vi fick kasta hela hö bollen igår så var de första jag gjorde imorse då jag steg upp att fara å hämta hö, den här gången fick vi ta årets hö , dock inte knippat men jag var bara glad att jag fick tag på nå mat åt stackarna! tog finkan och pressade in så mkt som de gick, så nu borde de klara sig några dagar iaf, känns skönt :) sen skulle vi få hämta ännu ett lass till sen då det här tagit slut, och sedan är det förhoppningsvis i mitten/slutet på augusti så vi kan hämta av bonden vi beställt av :)

efter att jag lastat hö så for jag hem och gav gossarna ett rejält lass, oj så glada dom blev! sen tog jag med mig pappa ner på folkan och bjöd han på lunch, och sen har jag bara tagit de jäkligt lugnt. har sjukt ont i ryggen efter allt slitande med detta förbaskade hö! -.-

ikväll gjorde jag en fläskfile gryta som jag bjöd familjen på, mamma hade gjort en kycklinggryta så de blev rena rama lyxmaten ikväll, 2 rätters ;P! var sjukt gott och jag åt tills jag höll på rulla av stolen kändes de som :P!
sen efter middagen gick jag ut till hästarna, tog ut Briar på en promenad och sedan borstade jag upp honom ordentligt .
Han var så otroligt söt då vi stod vid bron och pratade med mamma, då kliver han upp på trappstegen och hade tänkt gå in i huset XD ! sen blev han lite fundersam då han skulle ner, men de löste han så fint till sist^^!

sedan tog jag in Bobby och borstade upp honom riktigt ordentligt, sen putsade jag manen lite och klippte av en 10 cm på svansen då den nästan tog i backen, sen smorde jag in honom där han var som mest biten med aloe vera, sedan fick han gå ut i hagen igen :)!

Tog in Bajen oxå för en liten renovering, borstade upp honom och sen flätade jag manen så han blir riktigt snygg imorgon ;P!
vi far nämligen ner på banan då ist^^!

Nu ska jag ta och gå i säng, är skittrött! så godnatt.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0