26 juli.

Oj vad jag ser fram imot den här veckan! jobbar min sista tur ikväll sen är jag ledig framtill nästa onsdag :D weeii!
Igår jobbade jag 9-13, sen mötte jag upp Harald sussie och kim på stan för att äta lunch :) blev en macka för oss alla uppe på kitchens cafe/restaurang :), sen lullade vi på en stund inne på CK innan jag sa farväl och drog mig hemöver , som slutade med att jag fick vattenplaning och körde i diket mitt på E4an 0_o jäklar så obehagligt! jag hade en jäkla tur, var knapt en halvmeter ifrån en sån där stolpe, hade jag träffat den hade vell bilen blivit mos :S! hela bilen var iaf i diket, men jag kunde då köra upp igen, så de gick bra :) ingen större skada skedd förutom att man blev rätt skakis :S fyfan.
Blir att köpa nya däck då dom som sitter på knapt har nå mönster kvar, sen kanske göra nå framvagns inställningar.
För den går knapt köra i regn som de är nu, har vart så jävla nära flera gånger!

iaf när jag tagit mig upp ur diket så for jag till byske där jag mötte upp karln , gick en runda på marknaden men var inte så mkt kvar att se då massa folk börjat packa ihop pga vädret :/ synd då de fanns så mkt jag ville visa, men helt förståeligt.

När jag kom hem gick jag över till hästarna dirket, stackarna som stått ute i kallregn hela natten/dagen nästan, dom stod och huttrade alla 3 så dom fick komma in i stallet , dom har stått inne tills idag vilket jag tror dom var väldigt nöjda över :)
Briar var så stolt över sin box igår, oj så söt han var! haha, Bobby och Bajen la sig ner och rullade direkt dom kom in :) mina älskade mes hästar <3 ! men nu är dom iaf ute igen, utvilade och varma igen efter gårdagens väder^^.

Förövrigt så for jag in på akuten igårkväll, ursäkta att jag säger det här, men jag har skitit blod nu i 2 dagar, haft halsbränna och mått allmänt skumt, så ringde sjukvårdsupplysningen som sa att jag skulle åka in och kolla upp mig.
så bara klä sig och he sig iväg, väl framme så fick jag komma in ganska direkt och prata med ngn sjuksköterska som var dygast i stan -.-!! sen stack hon mig i fingret !! 0_o hemska människa :P, sen  sa hon bara att jag skulle sätta mig ute i vänterummet och vänta på en doktor, MEN de kommer att ta några timmar då vi har ett helt busslass här nu pga olyckan som skett i piteå. okej okej tänkte jag, hade med mig Jonte så vi satt oss ner en stund och insåg hur tragiskt länge vi skulle behöva vänta, så jag gick till receptionen och sa att jag återkommer om det fortsätter, så får dom ta hand om stackarna som varit med om den tragiska olyckan ist. så jag och Jonte for hem igen och sov.

Idag känns de ngt bättre, har inte halsbränna än så länge iaf, men magen känns konstig, så vi får se.
Jobbar 17-22 ikväll, sen som sagt ledig en vecka! imorgon Tisdag ska jag och Jonte hem till hans pappa och Karina på lunch, blir grillat om jag förstått de hela rätt? jag kan lova er att ingen kan grilla så bra som Jontes pappa roger! inte ett skämt :D
sen far vi vidare mot Harald och sussie  och spenderar resten av dagen :) blir langos till middag, vilken underbar dag som väntar ;) kommer ha svårt att sova inatt :P haha!

Onsdag/torsdag ska jag ta med mig Bajen ner på banan för att snabbjobba, sen ska jag hinna ut med Både Bobby och lilla Briar oxå så dom för röras, fredag lördag söndag har jag inga större planer förutom att hästarna ska ut :)! så vill ngn hitta på ngt så hör av er :D!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0