2 juli.

dagen börjades med att luncha med Jennie uppe på fältet, sedan tänkte vi steka i solen en stund vilket gick ganska dåligt, då den gick imoln direkt ungefär! -.- då gick jag hem och tjollrade på en stund , sedan gick jag över och tog ut Briar på en 30 min promenad, vilket gick strålande även denna gång :) han är så otroligt duktig! idag testade vi att ta oss igenom en ganska stor vattenpöl, den var lite små spännande i början tyckte han, sen doppade han ner ena hoven, tryckte ner näsan rakt ner i pölen och började bubbla runt! så otroligt sött :,D
sedan gick han glatt igenom, och ville stanna vid varenda vattenpöl han såg X)

vi tränade oxå litegrann på att då jag stannar ska han oxå stanna just brevid eller just bakom mig, även det gick strålande bra, inga konstigheter alls! han försökte inte ens en gång att gå förbi mig :)
sen har han blivit jätte duktig med myggmedlet! nu kan jag spruta på direkt i hagen utan att jag ens håller i honom, jag tror han förstår vad medlet har för effekt ;) haha!


vid 16 tiden började jag dra mig mot jobbet, då jag kommer fram så säger min brukare att han glömt bort att han ska på kalas kl 18, så de blev bara hjälpa honom litegrann med diverse småsaker, sedan fick jag fara hem igen.
men gör inte så mkt eftersom jag får betalt endå :)! , så de blidde en hemmakväll ikväll ist för arbete, jag klagar inte :P! , ikväll har jag hittils tuktat hundarna litegrann med lite lydnad, inte alla dagar, men ikväll kände jag extra mkt att det behövdes då zigge var olydig idag och sprang efter en kråka som han lyckades slå ner med tassen från luften! sedan sprang kråkan i full fart efter grusgången över till grannen med zigge efter sig! jag lovar er, jag själv har nog aldrig sprungit så fort i hela mitt liv!! jag skulle ju såklart rädda stackars lilla kråkan :P tror att jag lyckades, den överlevde då eländet, men var i chock och satt helt still , men tror den flög iväg sedan.
Jag var iaf INTE glad på zigge sen!!

och vizzla tror jag har en trevlig period nu, hon hör faktiskt vad man säger för en gångskull :P!

nu snart väntar rabarberpaj och lite tv tittande, imorgon jobbar jag delat, 9-13 17-22, så på hålet ska jag umgås med bästigaste sussie som oxå har ska man säga "turen" att jobba delat imorgon :P , vi har iaf varandra att trösta oss med :P haha!

btw så kommer jag vara ledig vecka 30! hur underbart blir inte det ?? :D
är det någon som vill hitta på något då, så tveka inte på att komma med förslag ;)!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0