18 juli.

Helgen har vart hysterisk rolig! fredagen anlände harald och sussie vid middagstid, blev grillat och sedan film och lite godsaker till det senare på kvällen, lördagen for grabbarna på dragrace medan jag och bästaste sussie drog till playan och stekte tillsammans med mygg och bräms ;P! vid middagstid for vi till byske och plockade upp elin samt hämtade pizza ! på kvällen blev det fest i sinne , avslutade med utgång uppe på fältet vilket var helt awesome! :D hela helgen har vart kanoners kanon! varmt och soligt hela tiden, bra sällskap och massa galenskap är hur jag summerar den :P MÅSTE göras om!! <3

ikväll har jag jobbat , nu väntar film med Jonatan och sedan en låång sovmorgon eftersom jag är ledig imorgon ;)! går inte på fören tisdag eftermiddag, så nästan 2 dagars ledighet väntar :D säg till om ni vill göra ngt!

Imorgon har jag iaf planer under förmiddagen, ska dra mig till stan och inhandla skor till hästarna, foder och sen ev ett nytt köksbord till huset, då de vi har nu är ngt rasfärdigt :P!

återkommer  imorgon med lite bilder osv från helgen! godnatt

Kommentarer
Postat av: mic

jsg vill görs något =)

2010-07-19 @ 22:45:49
Postat av: mican

jag har också semester =) jag kan när som helst =) men i helgen passar bra :D

2010-07-20 @ 15:49:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0