27 januari.

Idag är det löning, men vet ni vad? JAG HAR INTE FÅTT MIN FÖRBANNADE LÖN DENNA MÅNAD HELLER! jag känner att jag blir gud förbannad! nu är de alltså 3 gången i rad det blir såhär, sist fick jag vänta i 3 veckor längre än de andra för att fanskapet som sitter med lönerna i stan jobbar deltid och var omöjlig att få tag på ! sen mer än 1 vecka innan hon lyckats sätta in skiten, FRUKTANSVÄRT dåligt! kommunjävlar, alltså fyy vad less jag blir!.

sen undrar jag va fan jag gjort med mina nästan 12 tusen kr denna månad!? vist, jag har typ betalat räkningar osv för nästan 5 tusen totalt, men sen? ja, hårfölängningen på 1500 kr. men iaf, pengar för mig rinner som smör i solsken! jag bara MÅSTE försöka bli mer ekonomisk, jag vet fan aldrig vad som händer med mina pengar!
står med 2000kr kvar nu exakt, och när jag får min nästa förbannade lön! så ska jag lägga undan minst 3000kr, då jag ska spara ihop till utlandsresa efter sommaren, + hus då.

Nog pratat om detta, det är ett jäkla oväder idag ! snöstorm enkelt sagt, steg upp kl 9 imorse och gjorde mig klar för att sedan kl 10 hämta upp jennie och dra mot kåge där vi pratade med hemtjänst cheferna, och vi börjar inskola oss där på måndag , och de låter faktiskt som att de finns en del jobb där :)! synd att det är så långt bort.
Hoppas på att de blir mer jobb här i fällfors nu framöver, för det är de jag kommer prioritera i första hand.
sen måste jag söka sommarjobb här nu oxå, så jag har gjort bort det!

efter vi vart i kåge drog vi till stan och lunchade på tatung, hur gott är de inte? jag ÄLSKAR stället,jag skulle kunna äta där varje dag! skämtar inte :P helt galet! , sen vart de en kortis på stan, och såklart så shoppade jag lite -.-
köpte en bh för 30 kr, de var vell inte de farligaste! :P sen ett par jeansleggings för 179kr och sen en tröja för 299kr, de var där det drog iväg, men de är en tröjja som jag verkligen kommer använda! så de känns faktiskt inte så ovärt endå .


Nu har jag landat här hemma för ett tag sedan, hästarna står fortfarande inne pga vädret, men ska släppa ut dom nu efter middagen ett par timmar, medan jag gör stallet klart för kvällen osv. kommer måsta skotta ur hela boxarna ikväll, dom har skitit ordentligt under dagen :P! , sen ikväll blir de robinsson, sen en relativt tidig kväll, känns som jag behöver det :p, hoppas på att Jonte kommer hit efter jobbet, om inte så tvingar jag hit honom :P!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0