9 februari.

Nu har jag haft huvudvärk i 7 dagar! och jobbat i 7 dagar, ska bli trevligt då lönen kommer !
Dock är jag jävligt less på att bli särbehandlad, jag är den som kommer i sista hand hela tiden, och jag är fruktansvärt less på det! jag hoppas att de blir bättre nu då det nya systemet kommer igång nu i mars, då de blir brinken i stan som kommer ta hand om vikarierna.

Men ska fortsätta leta efter jobb, som inte har med kommunen att göra hellst! -.-, då jag tycker att dom kan vara nå riktiga skitstövlar!

Idag blev jag akut utringd här i fällfors, fören gång skull! hör och häpna^^jobbade ett par timmar åt örjan då han skulle ner med en bil till stan som krånglat. men 2 timmar är vell inget att hurra för, men såklart bättre än ingenting, man får vara glad över det man får! , jag hoppas innerligt att de blir massor massor massooooor med jobb i byske så man får komma ut och jobba iaf 3 dagar i veckan, skulle vara guld! skulle inte göra ngt ifall de blev mer heller.


nej skit samma.

Igårkväll var jag ute och körde Bajen en sväng, och jag höll bokstavligen talat på att frysa ihjäl om mina fingrar!
och endå var det bara -10 grader, måste köpa mig ett par rejälare körhandskar, dom jag har nu är gjorda av fleece, så de blåser bara rakt igenom! huwwa.

sen var jag en sväng till stan igår och inhandlade lite flytta hemifrån grejjer, lite bas saker som man alltid behöver. Som ni säkert inte vet, så har jag budat på grannhuset! jag har insett det nu, att det blir så ruskigt mkt billigare att bo i hus än att hyra lägenhet, sen betalar man åt sig själv oxå. sen då de låter så positivt för Jonatan att han kommer få jobb på fabriken här uppe, och jag själv har förhoppningsvis en hel del jobb i hemtjänsten, så var de faktiskt inte ett så svårt val, Nu är det bara vänta och se om han tar budet eller inte.

Ikväll ska jag ut och köra hästarna, sen blir de nog en relativt tidig kväll.



Kommentarer
Postat av: sussie

Du har fortfarande inte hört av dig om helgen :S jobbar du?

2010-02-09 @ 21:26:54
URL: http://sussiestahl.blogg.se/
Postat av: sussie

Åh nej, jag har inte fått ett endaste litet sms gråter en skvätt :P



Okej, jamen det låter ju som en prima helg då, jobbar Malmino i helgen mån tro? Annars kanske ni vill komma och se film eller nått sånt med oss? inviga vårat nya plejs ;) haha

2010-02-10 @ 13:22:54
URL: http://sussiestahl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0