16 februari.

Vill börja med att säga förlåt till mina få men bra vänner, att jag inte hört av mig på ett tag, och att jag varit tvungen att "avboka" då vi bestämt att vi ska ses , men det är så otroligt mkt nu som är på G, med jobb och allting som är runtikring. Har jobbat i stort sett alla dagar denna månad, och då jag inte jobbar har jag så mkt jag ska hinna göra här hemma med hästar osv. sen planera för flytten och allt sådant. Så jag vill be om ursäkt för att de blivit som de blivit på sista tiden! hoppas att ni förstår. Idag är de inte de lättaste att hitta sig ett arbete, så tycker själv att de är ganska logiskt att man jobbar de man får. sen nu då jag och Jonatan ska köpa hus och flytta ihop, så behöver vi varenda krona! Ni vet säkert hur det är :)


Idag har jag vart i stan ens väng med emelie, gjort ett besök på brinken så emelie har fått sig ett passerkort till kåge :) sen gått en sväng på stan , gjort ett besök inne på ÖB oxå, inhandlade en ljuslykta och lite mat :P (inte till flytten XD ) sen blev delunch i byske på Bianco, åt en kebabsallad :) mums!

Nu har jag just kommit hem, har gett hästarna lunch hö och ska snart ut och köra Bajen en sväng har jag tänkt.
Ikväll ska jag nog fara till Jonatan, var över 1 månad sen jag var hos honom! tiden går så fort, man hänger inte riktigt med känner jag. Imorgon får vi se vad som sker, om vädret är fint ska jag ut med båda hästarna, sen har jag inga fler planer ^^, på torsdag blir de jobb, sen helgen är än sålänge oplanerad :)!




Kommentarer
Postat av: sussie

åh harre min, inser nu att jag inte har svarat på ditt sms! Då måste jag också börja med att be om ursäkt för det! Men vad säger du om helgen...fredag tror jag då att vi är lediga, har inte pratat någonting med jonas på hela veckan eftersom att han jobbar eftermiddag. Men hur ser fredag ut än så länge? :)

possen

2010-02-16 @ 21:39:34
URL: http://sussiestahl.blogg.se/
Postat av: mican

det är llungt =) jag förstår dig :) jag är endå din vän ska du veta räkarn :D



så bra att du vill köpa sockar =D vi kan ju höras på tel D:

2010-02-17 @ 12:59:34
URL: http://diamantmoln.blogg.se/
Postat av: Camilla

jag har noll koll, hade din mamma flyttat pengar till mitt konto? :P och annars kanske du kan ha det i kontanter i helgen? :)

2010-02-18 @ 21:07:31
URL: http://unafraid.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0