12 februari.

Livet flyter på riktigt bra måste jag säga, jag är rätt nöjd! därimot är de kallt ute nu igen, vilket jag inte är riktigt lika nöjd med ^^ men jag hoppas att de tänker vända snart, de har vart kallt nu i 2 månader! verkar endå som februari månad tänker vara realtivt kall den med, så jag hoppas att mars blir en bättre månad.
Förhoppningsvis får vi börja flytta in i huset i mitten på mars oxå, hoppas jag! om allting går som planerat, vore så toppen om vi´skulle få flytta in innan den 30 mars, då är det Jonatans födelsedag, kan man fira den bättre än i sitt egna hem? :)

Nu i helgen väntar jobb, men jag är ngt besviken på byske då dom inte ger oss mer än 3 dagars inskolning, förstår inte riktigt hur dom tänker där? distriktet är ngt större än i fällfors, och betydligt fler vårdtagare oxå! förstår inte varför de inte satsar på att ge oss en ordentligt inskolning så att man kan få känna sig säker på att jobba? själva jobbet i sig är inget problem, men just detta att du ska hitta till alla, jag menar, vad händer ifall du inte gör det? hur som hellst, de blir ju cheferna som får stå för det, inte är de då mitt fel att de inte kan ge oss en redig inskolning, tycker helt ärligt att det är ganska oansvarigt! men jag kommer självklart göra mit bästa, mer än så kan jag inte göra .


Jobbar kväll imorgon, så under dagen har jag tänkt hinna ut med Bajen en sväng, ska fara och galoppa i djupsnön :D! som jag längtat efter det, sen ska jag köra Bobby en runda hade jag tänkt , så han för röras oxå :) börjar jobba 15,30 , så jag borde hinna om jag stiger upp någorlunda tidigt .

söndag jobbar jag samma tid, så även då kommer mina gossar få komma ut på tur :)! iaf ngn av dom, har tänkt ta mig en sovmorgon då hade jag tänkt, har blivit mkt jobb på sista tiden här så jag känner att jag börjar vara i behov av en sovmorgon, sen efter jag slutat jobba kl 19 så blir de troligast fara och hälsa på sussie och Harald i deras lägenhet :)! ska bli mkt trevligt!

så ser min helg ut iaf, nu ska jag ta och he mig ut i stallet och ta in mina hästar , sedan väntar sängen , har som inget bättre för mig?!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0