27 december.

nu ett vanligt hederligt inlägg.
Julen är över, känns lite trist faktiskt måste jag säga, den går så fort! man hinner knapt njuta av allt som hör julen till, innan de är dags att ta bort det igen. Julgranen kommer jag iaf låta stå kvar till efter nyårs, likaså alla tomtar osv. Men sen ryker det.

Idag sov jag så sjuukt länge! vaknade inte fören kl 12 :O var länge sen jag sov så pass länge..
så jag har med andra ord inte åstakommit särskilt mkt idag, åt lite lunch, plockade undan litegrann och sen snörde jag mig in i duschen och sedan iväg mot jobbet.

Imorgon väntar jobb 8-16 , sen ska jag till stan en snabbis och hämta kinamat som jag ska bjuda pappa och resten av familjen på. ska oxå hinna ut och rida Bajen en runda, Onsdag är jag ledig och då ska båda hästarna få komma ut, även lilleman ska få röra på fläsket litegrann ;P

Torsdag jobbar jag bara ett par timmar på macken, sen vidare mot assistenten i stan och jobba 17-22 där.
fredag öppnar jag på macken och jobbar till 13,50 , sen hem en sväng och rida hästarna, göra mig klar fär kvällen och sedan iväg och fira nyårs med Harald och sussie å kim, Jonatan är såklart med :) och Tosca ska få följa med oxå då jag inte vill lämna henne ensamen , är rädd att hon ska bli skrämd av allt smällande på kvällen så vill att hon ska få vara med mig.

lördag väntar lite eftermiddags arbete på macken och sen ska hästarna ut och röras, båda två :) söndag är jag ledig, så då ska jag sova ut ordentligt, sedan ska jag storstäda huset och göra snygt efter julens bravader, sen ut och motionera hästarna :)!

hur ser eran nyårshelg ut? :)




Kommentarer
Postat av: Loella

SV: Ja, visst är han! Korsning fjording/irish cob :)

2010-12-27 @ 22:36:11
URL: http://stallbrudarnas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0