Grejorna från Börjes

Har som sagt kommit, jag for till byske och hämtade ut dom, passade även på att handla och ta mig en 20 minutare i solariet som jag skrev innan ;P! Här kommer iaf bild på grejjerna jag inhandlat :)


ett regntäcke till Briar, jag lovar er att det var bland de sötaste jag sett då jag plockade upp täcket ur kartongen! oj så litet och gulligt det var :,) han kommer bli så fin i det , ska ta bild när han har det på sig senare så ska ni få se :)


sen fick Briar även denna grimma, den var betydligt finare i verkligheten måste jag säga! han kommer bli kanonsöt :)!


sedan chevinal plus främst till Bajen, ett flytande fodertillskott som innehåller viktiga vitaminer och mineraler som en högpresterande / hårt tränade hästar behöver .
Baserat på jästextrakt och honung bla, tänkte iaf testa ge honom detta ett tag och se om jag känner/ser ngn skillnad på honom, kan då absolut inte skada att testa iaf! :) dunken är på 2,5 liter och kostar kring 254 kr ngt sådant om jag minns rätt. en hårt tränande häst ska ha 50 ml per dag , men jag börjar med 25 ml och ökar ev på lite eftersom :)

sen köpte jag även 1 liter linfrö olja och 1 liter Emin B-vitamin till Bobby, ska även ge Briar lite utav B-vitaminerna nu när hösten kommer. Linfrö olja är superbra för hästens hårremm och håller tarmarna i trimm! dock ska man se upp med att överdosera då det ist kan ge ngt laxerande effekt. Jag brukar bara ge mina hästar linfröolja periodvis, vilket har fungerat super bra! :) sen B-vitamin vet nog dom flesta vad de är bra för :P men jag ger det på hösten och på våren främst då det är bra för pälssättning/fällning bla :), hästar som har dålig aptit brukar man kunna ge B-vitamin, de brukar återfå aptiten utav det :), sen är det inte alls farligt att "överdosera" b-vitamin då det är vattenlösligt, hästarna pissar ut det som inte tas upp i kroppen.



Detta var iaf allt jag fick med mig hem, totalt gick allting på 850 kr inklusive frakt, skit billigt! :)
Nu ska jag ta och gå igenom duschen, sen ska jag natta hästarna och rasta hundarna för att sedan krypa till kojs.













Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0