9 augusti.

Hemkommen efter en underbar helg i ö-vik tillsammans med Jonatan och världens bästa Harald och sussie :)!
har varit sjukt roligt! fredagkväll då vi kom fam så checkade vi först in på hotellet, sen bar de av ut på staden en sväng för att kolla läget, kvällen avslutades på sussies favorit ställe Burger King :P!

Lördagen klev vi upp vid 9, gick ner och åt hotellfruckosten som var riktigt bra, dock inte så stor som vi hade hoppats på :P men helt klart godkänd :)! sedan bar det av upp på varvsberget där vi åkte linbana och kikade på galna småungar som åkte från skidtornen, jisses! sedan spelade vi lite minigolf för att sedan gå en runda på stan för lite lunch och shopping för min och sussies del, gick även in på systemet och köpte nå cider inför kvällen .
Kl 18 for vi på ett ställe som heter AREA1, där finns det massor med olika aktiviteter , bla 3 kamp som vi körde som bestod av sumobrottning , rida på en galen tjur, och ngn stege som var totalt omöjlig :P! sen körde vi även Laser game som var så SINNES SJUKT roligt! :D det kommer göras om vill jag lova! :)
Efter allt roliga så avslutades de  med Tacobuffe som satt väldigt bra efter allt slit ;P !

Då vi alla ätit tills vi rullade fram så begav vi oss mot hotellet igen, vilade en stund och sedan tog vi oss några cider, spelade spel och hade allmänt trevligt :)!

Söndag var de mest bara att packa ihop då vi skulle vara ute från hotellet kl 12,  vi checkade ut vid 10,30 och hade tänkt gå på stan en stund, men den hade då inte ens öppnat så vi drog oss mot burger King för en sista visit :P! , vid halv 12 snåret så for vi och hämtade min lilla tikvalp ( som vi förövrigt var och hälsade på på lördagen) , tvär stannade på Djurmagazinet för att köpa foder och ett halsband till den lille :)! sen begav vi oss hemöver.

Tack för en KANON tripp ,  vi bara MÅSTE göra om det ngn gång :)!!

som sagt är vi nu hemma igen, Jonatan har sin första jobbdag efter semestern och jag börjar jobba kl 17.
Blev upp vid halv 9 imorse då valpen vaknade och ville ut, och Nej jag har inte kommit på ngt vettigt namn ännu, måste bestämma mig snart , lutar åt Tozca då Lizzi var för tråkigt :P! så de får nog bli det.Hon har nu busat på hela morgonen och nu har hon just däckat, så jag tror att jag ska ta mig en liten lur jag med så jag orkar leva ikväll på jobbet^^!





Kommentarer
Postat av: jessika

Haha, mästerbagarn och mästerbagarn!?:P Självklart det kan jag göra, helt gratis kan du få den till och med:) Och jag vill mer än gärna komma å rida ngn dag, har saknat det!:)

2010-08-09 @ 14:32:41
URL: http://jessikaalundmark.blogg.se/
Postat av: jessika

haha, nä i och för sig, men det är inte så dyra ingredienser:) När slutar du jobba på onsdag? isf kan jag göra en när du är hemma då och springa över med den:)



Joo jag förstår att det varit mycket, nu när du fått jobb i stan osv:) Ja, på tordag blir kanon!:D

2010-08-09 @ 21:04:45
URL: http://jessikaalundmark.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0