25 augusti.

tänkte göra en liten update i brist på annat.

vädret har vart skit idag, regnat och blåst som fasiken hela dagen ! (gör de fortfarande) så jag tog in hästarna redan vid 16 tiden idag, då stod dom vid ledet alla 3 och huttrade och ville komma in, stackarna.
men när de blåser och regnar såhär är de knapt täckena hjälper :/

har passat på att måla lite skyltar idag då de varit så dåligt väder, sen har jag småplockat lite i huset och myst med Jonatan som förövrigt är hemma från jobbet pga sitt knä, han har ju haft problem med det i flera månader , han har en lös benbit som ligger och skaver, och för ett par dagar sedan då han skulle köra cross så vek sig knäet rakt ut, vilket ska vara rätt omöjligt :S?! så de blir operation för hans del imorgon (torsdag) ,spännande.

ska skjutsa ner honom imorgon då han ska vara på lassa vid 11, då ska jag passa på att göra lite ärenden på staden medans. måste köpa foder åt hästarna, sen ska jag inhandla ett par nya skor till mig själv, har seriöst inget att ha på fötterna förutom foppatoffler, mina gympadojjer har det gått hål i så dom lär inte gå ha i höst.
sen ska jag nog se över en höst jacka!

är vädret vettigt så ska hästarna få komma ut på aftonsidan, Bajen tänke jag köra intervaller med och Bobby lite galoppträning :), Briar får komma ut på en promenad , sen i helgen ska jag testa longera honom lite för första gången, återstår att se hur det går :P

Nu ska jag gå över och natta hästarna, sen blir de film med Jonte! godnatt.


Kommentarer
Postat av: Åsa

taaaaack :)

2010-08-28 @ 00:16:22
URL: http://enkoppsprit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0