20 augusti.

äntligen är den här veckan slut, känns att man gjort tidiga mornar och jobbat varje dag, men nu är jag iaf ledig framtill måndag kväll! sen jobbar jag hela veckan förutom torsdag, blir en ännu tyngre vecka med andra ord.
Men nu ska jag bara ta och njuta av den lilla ledighet jag har, ikväll har emelie vart hit och ridit med mig så båda gossarna fick komma ut :) vi for ut och intervallade efter vältan vägen, och dom skötte sig riktigt fint stundvis :P!

Nu sitter jag med en liten godispåse och funderar starkt på att gå i säng, ögonen känns tunga!
Imorgon hoppas jag att jag kan få sova framtill 9 iaf, nu ska ju inte Jonte upp kl 6 så förhoppningsvis så sover lilla tosca lite längre :), planerna för morgondagen är inte så stora, ska försöka pallra mig ut med hästarna en sväng om vädret tillåter, ser ut som att de ska vara dåligt? återstår att se.

Föresten! tog in hästarna ikväll, och passade på att ställa Briar i linorna och borsta upp honom ordentligt och gosa lite med honom, världens mysigaste lilla skrutt <3, sedan testade jag att lägga på honom hans regntäcke jag beställt hem, var väldigt spännande i början men vi tog det bara lugnt och han fick lukta lite osv. sen satt de på plats! :) beställde i den minsta strl som fanns (85) och endå var de lite för stort för honom, men troligen växer han liite till iaf , sen funkar de som de är nu endå så det duuger :)


På söndag blir det att tatuera sig igen, troligen! blir en text på vänster underarm, lägger in bild senare då den är gjord^^! , Nu är jag så trött att jag tror jag somnar, så nu ska jag ta och lägga mig!


Finaste Bajen <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0