19 augusti.

Jag lovar er allihopa att jag äger en av jordens mest klumpigaste hästar! skämtar inte :P
Jag och jessika for ut en sväng med grabbarna igår, jag på Bobby och jessika på Bajen, gick så fint förutom att Bobby i stort sett faller över allting han ser! dom första 1-2-3 gångerna är vell okey, men då de börjar bli 4-5-6-7-8-9-10 gånger så blir man lite halv hysterisk ! att han inte lär sig , jag rider 99% av gångerna ut i skogen så man tycker att han borde lärt sig att lyfta på fötterna?! 0_o detta sker endast i skritten, i trav och galopp går de hur bra som hellst!goode irriterande :P  ska testa köra lite Bommarbete med honom iaf 1 gång i veckan och se om det blir ngn förbättring. Men oxå till ngt bra, han har slutat slå ifrån i stort sett helt och hållet nu när man jobbar honom, förut slog han ifrån heela tiden för att komma undan, men nu jobbar han på hur fint som helst! han har blivit sinnessjukt fin att rida, kan säga att Bajen ligger i lä just nu ;P! , Bajen har kommit in i någon trots period tror jag, han ska helst göra tvärt imot nu förtiden, men jag har faktiskt väntat att det ska komma , så bara kämpa vidare och vänta ut den :)!

Lilla Briar för den delen, han slapp stubbningen förra veckan, jag stod med saxen i högsta hugg, hade borstar ut manen ordentligt och var påväg att sätta igång, men jag hade rent utav inte samvete att göra det :P! såå hemskt, han är ju så fin i sin man, förutom att han kliat sönder den bitvis så att den förtillfället inte är allt för snygg!
men jag klarade inte av att göra det, utan jag tänker låta den växa ut ist ! i vinter kommer de bli ett helvete med snö och is , men jag får försöka fläta den så ska det nog gå bättre. sen tackar vi gudarna för att glansspray/balsam finns!


Idag har jag jobbat 9-13, kom hem för en stund sedan . Var förbi på coop och köpte mig lite ny gardiner till vardagsrummet, så ikväll ska jag försöka hinna med att göra höstfint! igår torkade jag fönsterbrädorna och satt dit nya blommor som jag köpt, blev riktigt fint! så nu fattas bara lite höstiga gardiner så är det fullbordat!
ska oxå hinna med att hämta hö  afton, tur jag har Jonatan som hjälper mig :) <3 sen vid halv 10 ikväll så blir de surströmming med mamma! <3 jag vet, rätt sent, men vi är lite konstiga jag och min mor ;P


Imorgon jobbar jag förmiddag, sen väntar en hel helgs ledighet! hästar ska ut, och huset ska fortsätta städas.




en bild på lilla tosca <3 hon växer så det knakar!


föresten, lovade ju att lägga upp bilder på skyltarna jag målar! men kameran fick slut ström -.- men ska ladda den ikväll, så bilder kommer ev imorn om tiden finns :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0