16 augusti.

Jobbade 12 timmar igår, var hyfsat slut då jag kom hem!

Idag är jag iaf ledig, men Tosca vaknade kl 6 imorse då Jonte vaknade för att fara till jobbet, så bara stiga upp och he sig ut och rasta, sen lät jag henne busa av sig litegrann framtill hon var halv 8 , då gick vi och la oss en stund till och vaknade upp vid halv 10, 2 timmars extra sömn iaf! Nu har vi för en stund sen gett hästarna mat, ska strax gå och rota lite i frysen och se vad jag ska hitta på att göra till lunch idag?

senare mot afton sidan då Jonte slutat jobbet ska vi dra en repa till stan för att göra lite ärenden, jag ska bla köpa nå färg och penslar så jag kan börja måla skyltar med olika texter på :)! ska börja sälja hade jag tänkt! kan vara bra att få in en extra slant varje månad :) inte för att den lär bli så stor , men förhoppningsvis alltid ngt.
Jonte ska iväg på byggmax som jag förstod det hela, sen får vi se om vi måste dra en repa på Maxi oxå och inhandla lite grejjer så vi klarar oss månaden ut.

Ikväll ska jag ut och rida Bajen, på onsdagväntar banan för hans del så de blir ganska lugnt framtills dess.
Blir nog en jogging runda med lite lösgörande arbete , sen får vi se om jag hinner ta ut Bobby ikväll oxå.
På tal om det så var det ruskigt kallt igår då jag kom hem från jobbet! i stan var det ca 15 grader varmt, men när jag kommer hem till Fällfors hade vi bara 7! :O jag höll då på frysa ihjäl, så jag fick ta på mig jacka och hela kittet då jag skulle mata hästarna och rasta hundarna, iof så tycker jag att det är ganska mysigt då man får börja klä på sig :) jag verkligen älskar hösten, och vintern är kanon den med då det inte är för kallt :)

Imorgon jobbar jag eftermiddag, på dagen hoppas jag att jag hinner ut med hästarna en sväng, sen måste jag tvätta! har säkert 4-5 tvättar jag skulle behöva köra, har satt igång en nu på morgonen som för en stund sen blev klar, ska ta och hänga upp den nu innan jag börjar med lunchen!



Bjuder på en bild på världens finaste lilla Briar <3


Kommentarer
Postat av: sussie

åh, får man fråga vilken typ av skyltar det blir du ska göra? (jag älskar sånt där!!! :D) berätta berätta berätta...jag kanske vill beställa en :]

2010-08-16 @ 23:58:37
URL: http://sussiestahl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0