10 augusti.

oj så duktig lilla Tosca var inatt! (ja det fick bli det :)  ) , hon sov enda framtill kl var halv 10 imorse utan att ha kissat ner sig :) så vi steg glatt upp och gick ut på en gång, då gjorde hon både A och B , duktiga lilla hund :)

Idag har vi bara tagit det lugnt då det blev en ganska hård dag igår, Tosca fick vara ute i stort sett hela kvällen så hon behövde ta igen lite sömn idag, vilket hon även gjorde inatt , men det är viktigt för en liten valp att få sova .
Annars kan de faktiskt bli stressade, vilket kan hålla i sig hela deras liv, och det vill vi inte! :)

Nu har hon just fått sitt andra mål mat efter att ha varit ute och lullat på, gett hästarna mat och hälsat på hemma hos mamma och pappa en sväng, träffat Bejliz som blev helt hysteriskt glad :P! som vanligt ^^
Har just stoppat in henne i buren för första gången, ska försöka vänja henne vid den sakta men säkert så hon klarar av att bli lämnad ensamen korta stunder , kan vell säga att det gick väldigt bra då hon redan har somnat :P!

Ikväll blir de jobb 17-22, sen hem och ge hästarna mat och sedan rasta mina små vovvsingar :) ! och självklart så är inte Tozca ensamen enda fram till dess, utan Jonatan är hemma och tar hand om henne .

Imorgon jobbar jag 9-13, sedan ska jag he mig hem och ut med hästarna en sväng! dom har fått vila upp sig ordentligt i helgen då jag vart borta, så nu är det bara gasa igen :)! ska rida Bajen och köra Bobby har jag tänkt, sen ska jag ta in lilla Briar och borsta upp honom ordentligt och sedan gå på en promenad och göra lite ledarskaps övningar :)! har fortfarande beslutsångest över om jag ska stubba honom eller inte, skulle vara väldigt häftigt!
hade det inte varit för att han kliat sönder sin långa fina man så hade jag inte ens tänkt tanken att stubba honom, men vi får se hur jag gör, har som sagt inte bestämt mig.

Nu har föresten mitt paket från Börjes äntligen kommit! med Briars regntäcke och grimma, sen shy feeder vitaminerna till Bajen och B-vitaminerna till Bobby, skulle komma till byske idag kl 16, så troligen hinner jag hämta ut det redan idag :D annars tar jag det imorgon då jag slutar jobbet kl 13 .


Torsdag är jag ledig, så då ska jag ta en riktigt städar dag här hemma! ska dammsuga och skura i varendaste liten vrå, sen ska jag ut med hästarna, och mysa med mina plutthundar :) Kommer även snöra in ngn bild från Ö-vik resan, blev inte särskilt många men ngn enstaka iaf :)




sen om några veckor ska jag och Jonatan boka en helg i fjällen igen för lite fiske och myys :)! <3



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0