26 september.

Var hos läkaren igår och fick en hel del svar på mina problem, känns bra iaf.
Pratade om handen min som jag har så problem med sen Macho trampade mig när jag halkade omkull vintern 2004, och den har tydligen växt ihop fel och de skulle inte gå operera för då skulle de bli värre, men han var ganska säker på att jag kommer få ersättning för det iaf, men att det är ngt jag måste leva med hela livet.
sen de med att jag har värk överallt kommer från ryggen och handen, även därför har jag lite problem med ämnesomsättningen oxå och har svårt att tappa vikt, kroppen orkar inte med det just nu och kommer troligast ta ett bra tag sa han, allt fett jag har i mig vill kroppen inte bli av med eftersom den ställer in sig på att spara det då jag har sådan värk hela tiden, tydlinge ngn överlevnadsgrej?

Iaf så sa han att jag inte behöver tänka på vikten just nu, eftersom han tyckte att jag inte var överviktig alls , utan han tyckte jag skulle fokusera på att försöka bli bättre, vilket kommer ta flera flera år, så de gäller för mig att inte ge upp bara, utan kämpa vidare.

ska tillbaka på måndag/tisdag och ta nå prover , sen har jag fått nå tabletter för värken som jag ska äta i över 1 års tid varje kväll före jag lägger mig, kul -.-


sen om ett par veckor ska jag och rönka ryggen för att se hur de ser ut, kan ev vara diskbrock :/ .



efter läkarbesöket blev de hem igen och ut och motionera hästarna som var väldigt pigga och allerta!
Jessika hängde med och hon red Bajen och jag tog Bobby, provade köra på lite hårdare igår , och inga tecken på smärta i Bobbys ben efteråt, inte idag heller för den delen.Så bara fortsätta kyla benet och hålla efter så hoppas jag att det ska hålla.


sen igårkväll for jag och Jonte till stan för att umgås med Harald och sussie,blev chips med dip och sen idol och kändisdjungeln :) sedan såg vi en gammal film, "jägarna" gud vad jag minns den sen jag var liten, komihåg att jag tyckte den var ganska otäck ;P .. Efter en trevlig kväll så drog jag och Jonte oss hemmöver igen, och idag har jag jobbat sen kl 13 och slutar 20,30 är hemma på middagsrast nu men ska snart iväg igen och göra bort de sista.

Ikväll blir de pizza, sen mys framför tvn .

Imorgon ska hästarna ut och röra på sig, får se om jag sätter vagn på Bajen och sen rider jag Bobby en sväng? eller tvärt om, sedan har jag 2 st klippningar och på kvällen ska jag nog iväg till stan en sväng och sova hos Jonatan. Måndag ska hästarna ut igen, tänkte fara 1,5mils rundan med Bajen , sen ska jag ut och skritta Bobby en långsväng , fixa klart i stallet osv osv. har en hel del för mig just nu, man måste passa på då man inte jobbar! :)

Gullis Bajen!


Kommentarer
Postat av: Camilla

jag ahr typ tre stycken. :P jag ska ta och prova dom på hästarna i stallet, men jag ska då inte behålla alla. :P Sen har jag två ylletäcken också, dom är ju superbra :)

2009-09-28 @ 13:01:05
URL: http://unafraid.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0