22 september.

shit vad dålig jag är på skriva varje dag nu, men lika bra de kanske, då har jag mer att skriva om? :P haha inte för att de behövs jag skriver alltid mkt nästan.

Iaf så har de inte hänt mkt de senaste dagarna, har jobbat och varit hemma och pysslat med hästarna osv, ungefär som vanligt, sen igår var jag iväg till stan och träffade Mican en sväng, sen schoppade jag faktiskt litegrann :) blev en mysig kofta och en randig tröja från Gina, sen ett par svarta mysbyxor och en Bh från Cubus, igentligen skulle jag vilja kasta nästan allt jag har i garderoben och bara köpa nytt! men, de ska jag inte ;P


Iaf , imorgon (onsdag) ska jag ner på banan med Bajen, blev inte idag eftersom de är tävlingar ikväll (v65)
ska värma på rundbanan och sen köra lite intevaller på rakbanan, ska bli kul att känna hur han känns, tror att han kan bli ganska eggad eftersom de var ett tag sen jag "brännde" ur honom ordentligt, känns allt okey imorgon så ska jag ner nästa vecka oxå, då ska han bla skos om så de blir prima, sen inom kort blir de provlopp, mest för att jag vill se hur han beter sig, ska bli intressant! , ska iväg och titta på en rockard imorn oxå i ursviken ,så man kan åka 2 st och fara ut å lunka på, sen ska jag lära Jessika köra :)


Jag tror faktikst att jag inte har så mkt mer på hjärtat? förutom att jag saknar sussie i massor! jisses, vi har inte setts sen vi kom hem från turkiet, vilket var över 4 veckor sen! :( så läser du de här sussie, hoppas jag att du förstår hur mkt jag SAKNAR DIIG!


yeah yeha, nu bär de av mot skeå, ska ge hästarna hö och sedan drar vi, jessika ska hänga med på travet ikväll:) !

höres.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0