9 oktober.

stan idag med jennie en sväng, vi fikade på waynes och sen gick vi runt på stan ett tag och kollade läget, jag köpte bla ett par "lack leggings" som de kallas tror jag? som jag förövrigt ALDRIG skulle ta på mig för 1 år sen :P fanns inte i mina tankar, men se på fan, de är precis som jag säger :P jag är efter när de gäller mode, massor!.
sen köpte jag en concealer ,rougeborste,eyeliner och en brynpenna på HM :) sen ett linne på gina.
Men nu är de färdig shoppat, blir troligast inge mer jobb efter november månad som de ser ut just nu, så måste spara så mkt pengar som möjligt , känns inte kul, man blir så bortskämd när man har haft lön ett tag och vet att man faktikst har råd att köpa en del saker utan att måsta tänka efter så noga,men nu är de bara att glömma antar jag.


Hemma nu iaf, ska he mig ut i stallet, jessika kommer över och hänger med ut och rider en sväng, sen blir de skotta skit och sedan göra klart för kvällen. Kl 20 är de idol, de får jag inte missa! första fredasfinalen idag :)

Imorgon kommer harald och sussie hit, jag och sussie ska rida en sväng och Jonte å harald hittar säkert på ngt som vanligt ;P ! sen blir de pastagratäng till middag och sedan blir de troligast ngn bra film eller liknande, vi hittar alltid på ngt så orolig över de är jag inte de minsta :P haha, ska bli trevligt, träffar inte sussie så ofta nu när hon går skola i umeå :/ tråkigt nog, men desto mer har vi att prata om när vi väl ses :)!


Nej, stallet nu, sen lite "fredasmys " ;)


snygging!


Kommentarer
Postat av: emelie

Nu blir de fredagsmyyys! Om de så är de sista vi gör!

Snart e de fredagsmyyys! Hoppas inte föräldrarna stör! Nu e de sluut på veckan de e dags för freedagsMYYYYYYS!

2009-10-09 @ 19:29:33
URL: http://emeliebystedt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0