6 oktober.

Idag har jag haft så fullt upp som man kan ha det tror jag, känns de som iaf ;P
Jag tog sovmorgon idag, känner mig hängig uta tusan och ville bara ligga kvar, men upp tog jag mig till sist och sedan gick jag ut för att snöra ut hästarna i hagen, var +2 grader idag, så Bobby fick gå ut utan täcke och Bajen fick på sig ett vintertäcke, han får ju ingen päls stackarn :P han har då inte fått de än iaf, medan Bobby ser ut som en björn redan -.- jag ser inte framimot våren då han ska fälla den där pälsen, jag lovar er -.-

for och åt lunch med Jennie på fältet efter jag gjort klar hästarna, sen kl 13 kom Jami och skodde om gossarna :) så nu har dom fått vinterpjucker, vilket är välbehövligt då snön fortfarande ligger kvar, och de verkar inte som den tänker försvinna, de ska nämligen vara -grader hela veckan och snöa ännu mer! de blir nog en tidig vinter i år verkar de som.

När hästarna skotts klart fick dom lunch och sedan skyndade jag mig att göra mig klar och drog sedan mot storbränna och plocka upp emelie, vi drog mot stan och jag följde henne in på arbetsförmedlingen, måste nog skriva in mig där jag med snart antar jag -.-, sen blev de en runda på stan, tittade på jackor åt Emelie men hon hittade ingen, eller hon blev tjurig och ides inte :P , sen virrade vi runt på lite fler affärer och de slutade med att jag köpte ett par jätte mysiga mjukisbyxer på Cubus, dom kostade 149 kr men jag skrev på en lapp med min mejladress (igen ;P ) och fick 30% rabatt,så blev bara 101 kr ;) väldigt värt det! jag har faktiskt börjat handla mkt på cubus nu, dom har ganska mkt snyggt, sen har dom fina underkläder oxå ! typ som HM fast bättre :)

när vi blev lessa på stan for vi på krysset och tog oss en burgare, sedan blev de till sist ica Maxi där jag hittade 2 fina blommor och sen en cocosnöt juice , smakar säkert skit men jag ville testa :P?


Nu har jag iaf landat här hemma, ska snart ta in hästarna och göra kväll för dom , imorn ska jag stiga upp kl 06 och börja jobba kl 7 :S uusch, jobbar delat tur, alltså 7-12 sen börjar jag om kl 16-21,30, men jag får se de positiva, de ger mkt timmar vilket ger mkt pengar! jobbar lika dant torsdag, sen är jag ledig hela helgen vad jag vet änsålänge, men troligast kommer dom fråga om jag har lust att jobba ngn av dagarna, lördag kan jag inte för då kommer Harald och sussie hit :) men söndag har jag tid, så hoppas dom frågar, behöver pengarna.
'
sen får jag inte glömma bort att hästarna ska ut och röra sig oxå, Bobby var föresten väldigt svullen i benen idag!men han var inte varm ngnstans och hade ingen puls, troligast har han spänt sig eller halkat till litegrann nu när de är så halt, som sagt så var de tur att dom fick vinterskor idag, får se hur benen ser ut ikväll :)
Bajen är torr och fin i benen som vanligt, har aldrig sett en häst med så otroligt rena ben som han har!


Nu ska jag he  mig ut i stallet, sen blir de vell sängen, så jag orkar stiga upp imorgon.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0