4 oktober.

Imorse när jag steg upp möttes jag av ett jädra snöoväder! underbaaart härligt :D ,dock kommer de inte få ligga kvar, tjälen i backen har inte satt sig helt än så , vilket de måste göra först, men de är inte långt kvar nu :)

Imorse när jag tog ut hästarna tyckte Bajen att de var väldigt spännande att sätta ner fötterna i snön !:P han var så ruskigt söt ! sen Bobby var vild och galen, hoppade och studsade och tyckte de var jätte roligt med snön :)
iaf ett tag, nu står han och vill komma in igen , även fast både han och Bajen har vintertäcken på sig idag , han kan knappast frysa iaf :P därimot tycker han inte om när de blåser och han får snö i ögonen :P

Bajen står och skyddar sig under träden i hagen, så nu när jag gav lunchhö så fick både han och Bobby maten därnere ist, så dom slipper stå ute i snöovädret helt och hållet .

Har skottat och gjort klart , dom ska nog få komma in tidigare ikväll om de förtsätter såhär.

Idag med tanke på väder, så ska jag bara vara inne och pyssla på, ska bla baka snoddas hade jagtänkt :) sen har jag snört ihop en sockerkaka oxå med smak av kanel, riktigt god! sen får vi se vad jag ska hitta på till middag, är inte hungrig nu och då får jag dålig fantasi ;P så jag får nog fortsätta fundera ett tag till få se vad jag kommer fram till.

Ngt jag mer gjort idag är att jag har beställt lite ännu en gång från Börjes! jag gick igenom alla mina täcken igår till hästarna, och alla mina 3 vintertäcken är lite trasiga,förutom de ena som jag köpte förra vintern, De är Bobby som har massakerat dom :P den ena benremmen är borta från dom andra 2 täckena, sen har han typ ätit upp de ena framtill , fråga mig inte riktigt vad han pysslat med -.- ! dumheter iaf, men alla går att använda , jag beställde ett par nya benremmar som jag ska he dit, sen beställde jag ett jätte fint rutigt vintertäcke till Bajen med långhals oxå, de var blå/ljusblå rutigt (fanns inte i grönt :/ ), sen beställde jag ett bogskydd till Bobby som han ska få ha under sitt täcke då han ibland får "skavsår" , så nu ska han slippa det :) , sen blev de en hundpläd till lilla vizzla och 2 st reflexgrimmor till grabbarna grus, bra att ha på sig under vintern.


Nu ska jag he mig ner och baka lite, sen får vi se vad som sker resten av kvällen.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0