27 oktober.

upp kl 7 imorse, tog ut hästarna och gav dom fruckost, Bajen har blivit massor mkt bättre i magen sedan jag uteslöt kraftfodret igår, så de känns toppen! dock vet jag inte riktigt hur jag ska lösa det när han blivit helt bra i magen, för han behöver ju sitt foder, får höra mig för lite , men som sagt så må man ta ett steg i taget , han ska först och främst bli helt bra innan jag börjar tänka på steg 2.

vid 8 tiden drog jag och pappa oss till kågeläkaren, jag tog nå prover och sedan blev de lassa på rönken, kommer få svar på alltihopa till veckan , ska bli intressant och se vad dom säger från båda håll .
När rönken var klar drog vi förbi travet en sväng, jag skulle kolla om christer var där men de var han såklart inte -.- hade tänkt checka in nya unghästen han dragit på sig men de blev inge av, var typ proppat med unghästar där nu så var lite svårt att lista ut vilken, men jag har mina aningar iaf :P får fara förbi ngn annan dag och kolla läget.

sedan blev de royal, frågade efter min boxskylt jag bestält till bajen för över 4 veckor sedan, men den hade tydligen inte kommit än! nu börjar jag bli lite otålig, inte för att jag "behöver" den sådär, men har man beställt ngt vill man gärna ha det , så dom skulle ringa den där karln som tillverkar skyltarna och höra vars dom håller hus.

sen mina vänner, har jag ÄNTLIGEN hittat mig en rockard!!! jag vet inte hur länge jag sökt och hur många jag ringt på som har varit sålda, kan nog inte räkna på mina båda händer, men nu stod den där ute på royals parkering, det måste varit ett täcken från ovan alltså :P! jag skämtar inte, så jag gick in och frågade vad priset på den var, 2500 spänn! jag tappade hakan och sa att jag köper den :P ! INTE nog med det, hittade även en tävlings sulk till Bajen i hans strl, dom växer inte riktigt på träd tydligen, sen var den väldigt fräsch och däcken nästan helt nya, bara däckena kostar ju ca 2000 kr, så jag fick sulkyn för 5500 kr + moms , kanonpris!  så jag kan säga såhär, att de GÖR inget att jag steg upp kl 7 imorse :P! för jag är ganska glad just nu! nu slipper jag leta vidare efter detta, känns super!

av rena lyckan köpte jag även med mig ett eggstångbett som jag tänkt köpa länge, som jag ska testa sedan :)
Eftersom vi inte hade släpen med oss fick vi inte med oss ngn av vagnarna hem, men dom är bokade och vi hämtar dom antingen imorgon eller mot slutet av veckan, happyy feeejs!!!

äh slut vallrat, ikväll ska jag snygga upp mina guldklimpar litegrann, ska frisera lite i nacken på dom båda och sedan borsta upp dom ordentligt :) båda mina karlar skulle behöva sig en dusch, får fara ner på banan ngn dag enkomt :P haha!

sen senare ikväll drar jag kanske förbi emelie i storbränna en sväng, hon har inte svarat på mitt fina sms änsålänge den skiten :P så jag antar att jag kommer måsta ringa henne om de ska bli ngt av ;P

Imorgon (onsdag) ska jag jobba 15,30 21,30 , bara de inplanerat än så länge.

*Torsdag är jag ledig, förhoppningsvis är Bajen så pass bra i magen att han kan komma ut och skritta en sväng.
*Fredag jobbar jag 15-20,30 ,blir se idol på kvällen osv.
*Lördag ska hästarna ut då ev, sen blir de halloween fest på kvällen, och jag LOVAR , de ska inte sluta som sist :P
*söndag sovmorgon, sen hästarna ut då förhoppnigsvis, beroende på hur Bajen känns :)


där fick ni en liten vecko planering, nu ska jag he mig ut och göra ngt vettigt i stallet .


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0