21 oktober.


har inte åstakommit allt för mkt idag, huvudvärken sitter fortfarande i och jag är allmänt trött? -hej svininfluensa!
skämt och sido, den hoppas jag att jag klarar mig undan ^^

Jobbet ringde idag, och sa att jag skulle komma förbi lokalen, dom hade massa jobb över i veckan och dom ville att jag skulle få välja de dagar jag ville ha först innan de ringde ut någon annan,eftersom jag jobbat minst av alla denna månad, jag blev verkligen glad! så de blir jobb nu hela helgen, lördag jobbar jag 12-17 och söndag 15,30-21,30  , fick även jobb Måndag onsdag fredag :D så 5 dagar den här veckan, sen är de bara kvällar, kungligt!


Nu i afton har hästarna fått komma ut, jessika var i stallet och gav kanierna så jag passade på att fråga om hon ville hänga med på en tur, vilket hon ville, så hon fick rida Bajen och jag körde Bobby , gick hur fint som hellst!
idag har dom fått jogga en runda på 6 km, ingen långsväng direkt, men dom har iaf fått springa litegrann, dom var riktigt nöjda när vi kom tillbaka :)!

Bajen är dock fortfarande lös i magen, ska ta bort kornet från fodret oxå så han endast går på grov och hö, sen ska jag avmaska dom ikväll oxå, blir de inte bättre nu inom några dagar så måste jag kolla upp honom, billigt och bra :/ men de kan inte hjälpas. Han är pigg och glad i övrigt och verkar inte alls hängig, han har inte ngn feber heller, så vad tusan kan de vara!? men som sagt, jag ger de några dagar till, sen ringer jag veterinären och ber om att få komma ner med honom, eller att dom kommer ut hit, får se vad dom föreslår.


Ikväll ska jag lägga mig tidigt, jonte kommer efter jobbet och vi ska mysa och dela på en pizza :]!
Nu ska jag ut och gå en sväng med hundrackarn, sedan som sagt vänta in Jonte, ta in hästarna ska jag hinna med oxå såklart! sen börjar ju bonde söker fru kl 20, de får jag inte heller missa, jisses, blev mkt nu! :P


kärlek<3


Kommentarer
Postat av: jessika

åh tack tack! :)

2009-10-21 @ 21:49:00
URL: http://lundmarkarn.blogg.se/
Postat av: jessika

å förresten. du har ändrat designen på bloggen ser jag :) jättefint! :)

2009-10-21 @ 21:50:39
URL: http://lundmarkarn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0