17 oktober.

Gårkvällen spenderade jag tillsammans med min älskling, och nu ska jag avslöja vad de var jag köpte till honom^^, han fick sig en klocka :P , han fick nämligen en av sin mamma när han fyllde år, men råkade bada med den och den var inte vattentät -.- så den blev förstörd, så jag köpte en klocka som var vättentät:P och sen repfritt glas osv, gick på 600 kr och då fick jag med en försäkring på den oxå som gäller i 2 år, så händer de ngt med klockan så får han en helt ny för samma pris, han blev väldigt glad iaf :)!
själv fick jag en blommbukett :P se bjöd han faktiskt på middagen oxå, han hade så dåligt samvete stackarn över att jag köpt så dyrt :P! men de är tanken som räknas, jag hade iaf en trevlig kväll tillsammans med honom.

de blev middag på pompei, ruskigt god mat åt vi! sedan for vi på maxi och handlade oss en blåbärspaj och en swarswaldstårta, jag lovar, jag åt tills jag rullade! :O vi for hem till hans pappa och såg idol och tryckte för glatta livet, är mätt fortfarande efter gårkvällen :P, när idol var klart så drog vi hem till mig och soov :).



Idag har jag varit slö, inte åstakommit mkt förutom att jag pallrade mig ut i stallet, jessika kom över och vi tog in gossarna och for ut en liten sväng, eftersom jag bara har en sadel hemma nu förtillfället så tog jag Bajen och red barbacka på honom, och jessika fick ta Bobby och sadel,vilket var en jäkla tur :P! de var med livet som insats vi hedde oss ut, Bobby blev rädd för allt han såg och Bajen hakade såklart på , och stackars lilla jag som red barbacka :P jisses, dom ska passa på i helt fel tillfällen att bli rädda för saker :P! dumma djur, vi överlevde båda två iaf, utan att falla av och slå ihjäl oss^^ , nu är gossarna ute och äter middag, vilket även jag själv ska göra snart, sedan ikväll bär de av till storbränna och se film med emelie, sen kommer nog Jonte oxå förbi, Imorgon så har jag absolut inga planer, jag får ta dagen som den kommer helt enkelt.


skit djur <3


Kommentarer
Postat av: N

Sv: Oj, mkt jobb. Men kul :) Jo, dt har varit bra. E lite trött nu bara :)

2009-10-17 @ 22:03:27
URL: http://blackijacki.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0