15 oktober.

Idag har hästarna äntligen blivit vaccinerade! jag ringde Alba förra veckan och han sa att han skulle komma redan då, och att han skulle ringa före, vilket han inte gjorde, så idag ringde jag upp och frågade vart han höll hus? då sa han att han just tänkt ringa mig, och att han skulle komma idag kl 13, han skulle tydligen förbi per G oxå i byskebyn, så då tog han 2 flugor i en smäll .

som sagt, nu är de gjort, och fort som fasen gick de! sen blev han väldigt imponerad över stammen på Bajen :P de tyckte jag var lite småkul ;) , sen var Bobby väldigt söt då han stack honom med sprutan, ögonen blev som tennisbollar och sen tittade han bak på honom och de såg verkligen ut som att han frågade va fan han höll på med ;P! , Bajen reagerade inte ens på sprutan, duktiga polle.

gav dom lunch hö efter vaccineringen, sen tog jag bilen och plockade upp jennie, vi drog vidare till stan där jag kom hemifrån för ett tag sedan, var tvungen köpa en present och Jonte, och nu är de gjort iaf , 600 spänn sprättade jag där! och han kommer troligast inte köpa ngt till mig alls om jag känner han rätt, oromantiska typ ^^
men man vet aldrig, även om de är ytterst jävla sällan han köper ngt litet åt mig, så har de faktikst hänt :P!

sen handlade jag 2 hårspray och ett balsam på HM oxå, alltså bara lite småsaker som man behöver .
sedan gick vi in på Gina,massor med snygt hade dom såklart, köpte iaf ett par örhängen ett halsband och ett armband som man kan ha till fest osv, riktigt stiligt.


vi hann även med att ta en fika på waynes,lika gott som alltid^^

dumpade jennie med elin L , dom skulle och se aik ikväll, sånt skit har inte jag tid med ;P så jag pallrade mig hemöver, gjorde ett stopp i byske för att hämta ut paketet på ica från Börjes, dock var vintertäcket slut i lager, så de skickar dom när dom fått in det igen , sög litegrann ;/ sen glömde jag uthämtningspapperet om hööks paketet hemma idag när jag får, så jag får skicka de med mamma imorgon så får hon hämta ut det åt mig ,int värre änså


Ikväll ska jag mysa med hästarna litegrann,  frisera dom lite hade jag tänkt göra, Bobbys man växer som ogräs! så han får världens stubb i nacken på nolltid, sen behöver Bajen klippas till lite oxå, så de styr jag upp ikväll.
sen ska jag pussa upp dom lite, dom ska få vila nu ett par dagar efter vaccineringen här, sen rekomenderade han att jag skulle ta tempen på mornarna på dom båda för att se , dom kan tydligen bli lite "loj", men var ovanligt sa han, men som sagt, de kan hända.

senare ikväll ska jag nog baka lite, alltid ett bra tidsfördriv!
sen som sagt imorgon är min och Jonatans 4 års dag kommen, så jag ska pallra mig till stan vid 18 tiden, så ska vi ut och äta på ngt trevligt ställe, sen bär de nog av hem till Fäll igen :)

Helgen ser lugn ut, får se om hästarna får komma ut på lördag , annars söndag på en lugn tur bara, så om ngn vill hitta på ngt med oss så hör av er :D!






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0