9 november.

ska fatta mig kort, tror jag iaf^^
idag har jag inte åstakommit allt för mkt, jag och Jonatan for till byske vid 13 tiden och kollade in nya korvgrillen som kommit till kiosken, den var lite mer avancerad än den förra så vi fick lära oss lite hur den funkar .
sedan fort som bara den blev kl 15 och jag och Jonte drog vidare till stan och beställde hem kinamat som vi ätit till middag idag, mumsigt!

vid kl strax före 18 for jag till emelie, följde med henne till ersmark på ridhuset och kollade när dom hade hoppning, hade endå inget annat för mig ,sen är de ganska trevligt att vara där och titta, ganska underhållande :P

Nu är jag hemma igen, har nattat hästarna för kvälln och nu ska jag snart snöra mig i säng själv, är riktigt trött.
Bajens skit ser helt bra ut ikväll! så vi får se hur de ser ut imorgon, hoppas att de håller i sig, de är om inte annat på väg åt rätt håll, vilket är toppen! imorgon ska jag iaf ut och köra honom, sen ska jag rida Bobby på gården och ute på gatan lite, så Bajen ser oss hela tiden, då blir han inte lika orolig :)


nåmer planer jag har för morgon dagen? hmm, jo jag och emelie ska på drive center och luncha, men de är de enda jag kan komma på just nu, ska vell tjollra på i stallet oxå som vanligt, de känns inte som en plan, de är mer än daglig syssla :P!


nej nu väntar sängen, ska bli ruskigt skönt att sova!
godnatt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0