7 november.

Igår var de Bajens sista dag med antibiotika, de har varken blivit bättre eller sämre, men de ska förhoppningsvis bli bättre nu när kuren är slut, annars vet jag inte riktigt vad jag gör!? en sak vet jag och de är att de blir klinik nästa.

Igår spenderade jag dagen i stan tillsammans med sussie, vi åt lunch på tatung och pratade en del, sen gick vi en runda på stan och gjorde lite ärenden, jag inhandlade 2 tröjor på Gina och en myströja på cubus och 3 par trosor.
sen for vi ut på royal och hämtade ut Bajens namnskylt , sen köpte jag ett par billiga fleecehandskar för 59kr som jag kan ha när jag är ute i stallet och tjollrar, så slipper jag sno mammas hela tiden.

Efter stan så for jag hem, och förblev ensam hela fredagskvällen :/ Jonte jobbade och sen öppnade han nu imorse så han stannade hemma hos sig, men helt ärligt var de riktigt skönt att vara ensam en gång,inget man dör av.

sen måste jag berätta att de kommit en del snö nu, igår hade vi kring 6-7cm och imorse när jag vaknade hade de kommit ca 10 cm till! så nu börjar de bli vinter på riktigt , som de ser ut på vädret så ska de ligga kvar oxå, de gillar vi :D! nu vill jag bara att Bajen ska bli frisk så man får börja ha nytta av snön.

I afton kommer Jonte hit, blir tacos till middag och sedan ngn film antar jag, känner mig hängig idag, tror att jag har feber, sen känns de som om jag har 10 kg kli pulver i näsan och jag nyser typ 1 gång i minuten :S jävligt irriterander! har gått en halv nässprays flaska sen igår, HEJ missbrukare :P fyfan, de är inte lugnt.

om de inte varit lite batteri i kameran så hade jag gått ut och fotat hästarna lite, dom är ganska söta i snön :P!
så jag ska snöra ikull mig i soffan och se tv ett tag till, har inget bättre för mig för tillfället.


såhär ser de ut ute nu :D!


Kommentarer
Postat av: jessika

2009-11-07 @ 21:55:37
URL: http://lundmarkarn.blogg.se/
Postat av: jessika

SJÄLVKLART!!!! han är ju fan bättre än bäst!! jag började fan typ flänna, eller jag lyckades att hålla tillbaka tårarna just och pass :P

2009-11-07 @ 21:59:28
URL: http://lundmarkarn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0