22 november.

Det har varit väldigt skönt att vara borta från hemmet en natt, började med att jag for förbi busstaionen igår afton och mötte upp tjejen som var intresserad av min bomlösa sadel, hon raffade åt sig den direkt och gav mig pengarna och sen for hon :P haha! nästan iaf, hon sa vell några ord , men bråttom iväg hade dom då :P
sen for jag vidare till ursviken hem till Jonte, blev middag hos hans pappa och sedan mys framför tvn, såg bla robinsson karibien, och sedan fixade Jontes pappa ryggen på mig lite och gav akupunktur.

senare blev de lite transformers och efter den slutat vid sådär halv 1 på natten vandrade vi ner till hans mamma och sov där eftesom vi vill ha lugn och ro på morgonen, men ack endå! de var inte så lugnt som vi trodde .
For från staden vid 12,30 idag, sprang in en snabbis på ica maxi och köpte mig en ny rakhyvel och sen en LCHF receptbok, jag vet jag har faktikst inte skrivit ngt om detta :P! men jag mamma och pappa äter inga som hellst kolhydrater nu och har inte gjort på 2 veckor, lchf kosten innebär att man utesluter kolhydrater helt och hållet, alltså inget bröd ingen potatis ingen pasta ingen frukt i stortsett och ja, ingen som man normalt äter :P
utan vi går på endast protein och FETT! alltså typ kött fisk å allt sådant där, och sen mkt feta såser och fett i huvudtaget, vilket har funkat superbra! jag har inte vägt mig,men jag känner mig bättre och snäppet smalare.
Och man håller sig mätt mkt längre än när man äter kolhydrater.

vist, sallad och alla grönsaker innehåller oxå lite kolhydrater, men man ska försöka hålla sig under 5-6g per 100g.
alltså väldigt väldigt lite. Hur som hellst , nu vet ni det iaf :P! och jag har lagt upp det så att jag får äta ngt onyttigt 1 gång i veckan, men helt ärligt är jag faktikst inte så sugen ! om jag nu inte ser typ ett "bak program" på tvn eller liknande, då kan man bli lite små sugen faktikst :P! sen var de värst 1 veckan, nu har jag hållit på i 2 och börjar tappa suget.


Iaf, nu är jag hemma igen, har gett hästarna lite hö och ska snart ta och börja städa mitt rum tror jag , sen ska jag ta och börja med middagen, blir tonfiskröra på stektägg och en salladsbit :) mumsigt!
sen ska jag ta och pyssla med hästarna lite, borsta upp dom ordentligt osv, dom ser hemska ut nu tycker jag!
dom är lurviga båda två och dom ser ut som nå vanvårdade stackars djur,  ska försöka ragga upp ngn med rakapparat så fort som möjligt så jag får det överstökat! ska bli väldigt skönt, med denna päls så torkar dom aldrig när man varit ute och kört/ridit lite hårt, och lägger man täcke på det så bli r även täcket fuktigt vilket kan resultera att dom rent utavn börjar frysa och bli sjuk, så de vill vi inte! ska höra med christer om han har eller vet ngn jag kan låna.


sen i veckan ska jag ta och ringa sandra som har macho och höra om jag kan få ta igen min westernsadel, nu när hon köpt camilla r sadel så borde hon inte behöva den, så då kan jag lika gärna ta hem den, eftersom jag behöver den ! :P jag saknar den faktiskt.

Imorgon ska jag ut och köra tempoväxlingar med Bajen efter hälleströmsvägen, sen ska Bobby komma ut på en jogging runda hade jag tänkt :) sen har jag faktiskt inga fler planer som de ser ut nu? kanske far förbi emelie en sväng och följer med henne ut och rider? :D ska höra med na ikväll vad hon tycker om den iden :P

tisdag jobbar jag delad tur, börjar kl 7-12 sen börjar jag om kl 15,30-21,30 , jag bokstavligen talat HATAR delade turer, men eftersom jag behöver varendaste krona så är de bara tacka ja ! :P sen jobbar jag torsdagkväll den här veckan oxå, sen vet jag inte nåmer .


Nu ska jag ta och göra ngt vettigt.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0