21 november.

igår jobbade jag hela dagen, från kl 13 till 20,30, sen for jag vidare till emelie i storbränna och hälsade på där en stund, hjälpte henne att tvär ta in hästarna från detta skitväder :P sen gick vi in och kollade lite på hennes dator ;P


Idag regnar de inte iaf, solen är faktiskt framme! inte för att jag gillar det, men bättre än regn om jag måste välja, men jag vill att de ska komma snö! tänk om allt detta regnande kommit i snö ist! hade varit underart.
Tog mig en sovmorgon idag, nattade inte hästarna fören vid 12 igår, så jag kunde sova ut idag ;P steg upp därvid 11, ruskigt skönt!

sen har jag blivit nerringd både igår och nu på morgonen, har nämligen lagt ut en av mina bomlösa sadlar (den nyaste) och folk är alldeles tokiga! dom ringer och mejlar stup i kvarten, så i afton ska jag ta med sadeln till stan och möta upp en tjej som kört från umeå på busstaionen, hon köper den troligast, som de lät iaf :P så de blir toppen! jag behöver verkligen pengarna, särskilt nu när de snart är jul.

så efter de far jag vidare mot Jonte i ursviken, som sagt så ska hans pappa fixa ryggen på mig och sen ska jag och Jonatan ha myskväll med film osv :]

Nu ska jag ta och klä på mig och he mig ut, jessika kommer över och ska hänga med ut och rida, eller jag ska köra Bobby och hon får rida på Bajen, sen ska jag snöra mig in i dushcen och börja göra mig klar för avfärd.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0