26 mars.


Än så länge har dagen varit bra, har nyss kommit från stan.
Var förbi travet en sväng och kollade läget och pratade med christer, de blir inge banan imorn iaf pga att den är för hård,
Eller de funkar vell, men ska vänta till nästa vecka då de är plusgrader så den hinner tina upp lite bättre.
sen följde christer med till Royal, jag köpte nya kortare broddar till Bobby, sen tvingade christer mig att köpa nya gamascher  som gick på 479 spänn! jag som hade tänkt fara till ÖB och köpta ett par för 129 kr :] , hade iaf varit bättre för min ekonomi. Men , köpte oxå ett par skavsår förhindrande små paddar  som jag ska lägga under gamascherna, han får lätt skvasår, totalt gick allt på 759 spänn! inte alls bra , fyfan alltså, ge mig pengar ngn ;S.

De blir iaf Banan nästa vecka på tisdag, christer ville köra Bobby och känna hur han känns nu , jag som igentligen ville köra honom själlv, men han ville så gärna testa :P så han får vell göra det dåå¨,Kommer ju fler tillfällen .

eftersom allt blev så dyrt inne på royal så blev mina andra planer ganska förstörda, hade tänkt köpa en hårfärg åt mig själv, och den där hudkrämen som luktar koccos nöt som finns på kvantum , men icket, jag kände att ekonomin svek mig! de suger, jag behöver verkligen färga håret, har typ 1 cm utväxt i mitt svarta hår! jag hatar utväxt, de är verkligen fult då man är ljus hårig igentligen och färgat håret mörkt då utväxten kommer,uusch och fyy!

For till byske en sväng , jag och Jonatan åt lunch på bianco, delade på en kebabatallrik vilket var muuums!
Nu sitter jag här hemma, ska ut och rida Bobby en sväng tror jag, sen skotta och göra klart i stallet och sedan göra lite middag åt broder och Jonte, som de känns nu är jag fortfarande mätt efter kebaben ;P

ikväll blir de se film och ta de lugnt, jag är ganska trött, har vaknat tidigt hela veckan av ngn konstig anledning.
Imorn blir de inte mkt gjort antar jag, Bobby ska köras/ridas , funderar på att ta ut Macho en runda oxå?
sen får vi se vad som sker, om ngn vill göra ngt så kan ni ju höra av er^^



svettig Bubbee.



Kommentarer
Postat av: sussie

åh micu förlåååt mig, glömde skriva att vi ska med er till fjällen nästa helg, hade så mkt annat i huvudet :/ ska uppdatera den snart och då lovar jag att det ska stå med ;)

puuussss

2009-03-26 @ 20:03:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0