14 mars, inlägg 2.

Jisses så flitig jag varit idag endå, jag är lätt stolt trots att jag varit /är så jävulst trött.
Först var jag duktig och tvättade bilen, hade vizzla lös på gården som då förstås hedde sig in i hagen hoshästarna och blev ganska jagad och ganska så nära döden , men så går de om man är dum !

efter biltvätten så gjorde jag lunch, chillade en stund och sedan tog jag in Bobby och selade på han och drog ut en runda, blev jogging idag ca 1,3 mil (enligt trippmätaren ;)  ) så de fick duga, han kändes hur fin som helst och jag är verkligen nöjd! körde även lite på volt på kyrkparkeringen i båda varven, gick jätte bra och hans känns mjuk och fin.
De har varit kring +4 grader idag, jätte härligt! men sorgligt men sant så har asfalten börjat komma fram ganska rejält, så jag har bara 1 väg att köra på nu, och där är de renar!
så nu till veckan blir de banan har jag bestämt, sen ska jag försöka fara ner med honom 1 gång i veckan iaf så han får brännas ur ordentligt :)

Idag efter körningen var gossen så svettig, så jag tog ut en hink med vattenoch en svamp och svampade av honom, måste passa på när de är så varmt ! och jisses vad han njöt, haha!
efter det torkade jag av honom och sen fick han på sig ett täcke och ut i hagen.
Jag skottade och gjort fint istallet så de är klart nu ikväll, behöver bara snöra in dom :)

nu sitter jag här proppmätt! har gjort grekisk pytt till middag, och jag tror inte att de finns nå godare?
ska ta och ta in hästarna nu, sedan blir de se tv och slöa hela kvällen lååång, blir inget stan iaf.
´
höres imorn.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0