20 januari, denna jävulska teori!

helt sjukt, de är bara 7 dagar kvar tills jag har halken! 14 dagar kvar tills jag har teorin och 20 dagar kvar tills jag har uppkörningen! allt på samma gång, och jag hoppas verkligen att jag klarar det! annars vet jag inte vad jag gör!
fast bara jag hinner klart innan april, då ska de tydligen bli svårare :S?

Har pluggat teori i sinne och jag har klarat fas A B C och F , nu är de bara sluttest fasen kvar och repetion fasen sm jag måste klara 3 gånger ! bara plugga som en idiot.

Idag har jag tjänat mig 200 kr :) Nylles farmor och hans mamma har varit hit och klipt sig, sen tjänade jag 100 kr förr i veckan av Jonatans mamma för att jag klippte vincents lugg och toppade hennes hår :) ,de var vekligen passande efterom jag vekligen behöver alla pengar jag kan få!
sen imorn får jag 1800 kr för sadel av Emelies mamma :) så då kommer jag ha iaf 2000 kr att gör ngt trevligt för :)
Jag tror att jag ska gå på stan imorn en sväng och se om jag hittar ngt fint, har ju presentkort på Gina trico på 400 :)
ska se om jag hittar ngt fint som jag kan ha påmig till på fredag då sussie har födelsedags fest !
Just nu är jag inte så peppad, men de är endast för att de alltid går så tungt att dricka i början!  sen då man kommit igång är de spårat kul :)

Eftersom jag ska dricka på fredag så blir de inget syndande sen på 2 veckor, för jag vill verkligen inte förstöra det här nu, de går så bra allting :) att gå mina 3 promenader om dagen har blivit en vana nu, jag tror inte att jag kan sluta?
Ikväll ska jag ev ut och rida en sväng på Bobby, Macho fick komma ut igår kväll en runda och han var pigg och galen! jessika red honom och jag gick brevid och fick hålla i tokskallen stundvis , men de gick bra endå :) red lite dressyr sen hemma på gården och även jag var tvungen att sätta mig upp på tokstollen, älskade häst! han är så duktigt.

Nu ska jag ut i stallet.
Imorn blir de som sagt troligast stan, ska fixa en grej till emelie som fyller 20 år idag, GRATTIS!! :D
och sen en present till sussie som oxå fyller 20 i veckan :D !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0