18 december.

Jobb idag från kl 9 imorse till 20,30 ikväll, en lång dag! men behövs, pengar är alltid trevligt att ha.
Kallt som fan är det oxå och har varit nu i 3 dagar, men igår tog de priset! -22 grader hela jäkla dagen, gick inte göra ngt! vill inte fara ut med hästarna när de är såhär kallt, känns inte riktigt hälsosamt att dra in en jäkla massa kallluft.

Blev att jag följde med emelie till stan en sväng igår, jag köpte mig en klänning som jag ska ha imorgon på sledslayers :D och även emelie köpte sig en, så nu kommer vi glittra som stjärnor och äga plejset ;) haha!

Nu är jag iaf hemma på rast, ska iväg kl 16 igen och kommer inte hem fören vid halv 9 ikväll, då ska jag skotta och ta in hästarna, dom får komma in lite tidigare nu när de är såhär kallt, dom längtar in redan vid 3-4 om dagarna nu! stackarna, tur att täcket är uppfunnet :P annars hade dom nog stått stelafrusna som pinnar! :P
sen ikväll kommer Jonte hit, han har varit hemma hela veckan pga jobb, så jag har vart ensamen , riktigt skönt faktiskt om jag ska vara ärlig! man behöver lite ensam tid ibland, de går inte att komma ifrån.

Imorgon kl 12 har jag en klippning, sen om de inte är allt för kallt ska jag ut och bränna ur Bajen litegrann, Bobby behöver ut oxå, får ta han en vända med! sen på kvällen blir de fest, en fest som jag sett framimot väldigt länge! kommer säkert suga nu bara för att jag har så höga förhoppningar på den :P skulle inte förvåna mig.


sen på tal om allt och inget, jag måste bara utrycka mig! att vart man än kollar inne på bilddagboken, så ser man massa ungar som skriver att dom vill ha en shettis att trickträna med! finns en populär tjej på bdb som heter mirakelbarn som har en jättesöt liten shettis som hon tricktränar med, dom är otroligt söta tillsammans!
men alla ungar vill försöka vara som henne, skaffa sig en shettis och göra samma sak! vist, vill man verkligen det så gör det! men jag förstår inte varför att alla snorungar som ska försöka vara likadana måste ha en shettis för att kunna göra det, en del har tilloch med redan en häst! men den duger inte att hålla på med sådant med,
ALLA hästar går att trickträna med, de sitter inte i vafan de är för ras på hästen! utan de sitter i DIG som lär ut!
man behöver inte en shettis för att kunna trickträna, jag tycker att de bara har blivit som ngt mode, vilket är helt fel! jag skulle personligen ALDRIG köpa mig en hästras bara för att just den är modern, då skulle jag inte stå med 3 st "skrotiga" som en del kallar det, varmblod ! jag älskar mina hästar för den dom är, inte för den de borde vara. Och vill jag lära mina hästar trick, INGA problem! jag behöver inte en shettis för att hålla på med sådant.

bara min åsikt.


Nu ska jag ta en powernap.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0