15 december.

Idag tog jag mig i kragen och drog till stan för att fixa klart alla julklappar, och vet ni? nu är jag äntliigen färdig! :D fyfan så skönt, om vi bortser från att jag blir fattigare efter varje julklapp jag köper, men de skiter jag i! nu är jag därig iaf, de viktigaste av allt :)

Jennie hängde med till stan , vi lunchade på tatung och sedan blev de röja lite på stan då ^^
sedan drog vi ut mot a-torp där jag sålde min ericsson till ngn snubbe, fick 500 spänn för den men hade begjort 750, bättre än inget, den är endå kass och jag kommer inte att sakna den vill jag lova :P haha.

Åh vilket väder de varit idag! snöat hela dagen, och jag lovar er att de var med livet som insats jag körde efter e4an idag, man såg inte ett SMACK! snörök i sinne, och lastbilar i mass! nästan så att man blundade när man skulle köra om, spårigt och jävligt var det oxå, men är jävligt glad att jag stal mammas bil idag ist för min, då hennes är 4hjulsdriven , annars hade jag nog seriöst inte suttit här just nu :P!


Nu hade jag tänkt fara ut en sväng med Bajen, blir en kvällstur idag, såg att det skulle vara -14 grader imorgon,och då kommer jag frysa ihjäl om jag ska ut -.- så bäst att dra en repa ikväll , en nöd tur :P!
Bobby får stå idag, stackarn , men blir de ut imorgon ska jag höra med jessika om hon vill med så dom får följas tillsammans, gode irriterande att Bajen inte klarar av att vara själv, måste försöka lära honom lite smått.


Imorgon har jag inga planer alls? blir vell sitta inne om de ska vara så kallt -.-



Bild på mig och vizzla från vintern 08.


Kommentarer
Postat av: Camilla

tack för inbjudan men den här festen är planerad sen länge :)

2009-12-15 @ 23:00:34
URL: http://unafraid.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0