27 augusti.

De finns verkligen dagar man inte ska rida! herregud.
Ikväll följde emelie med mig hem hit och skulle ta kort när jag red Bajen, de började bli mörkt så jag var stressad och skyndade mig att ta in honom, då haltade han för de första som ett tok! han hade världens stylta under foten med hö och lite lera, så jag hoppades för gudarna att de var det,vilket de var, PUUhh!

emelie fick borsta upp honom medan jag sprang in och bytte kläder, sen på med sadel och sen hedde jag på mitt nya 3 delade bett som jag köpt idag på Royal (kommer till de sen), sen skulle jag hoppa upp och Bajen vandrade som vanligt lite åt sidan och jag hade inte min hederliga pall -.- sen när jag väl fått upp mitt korta ben i stigbygeln och skulle just hoppa av så glider sadel på sidan ! typiskt bomlösa sadlar, dom är lite glidiga , så bara fixa till det och till sist tog jag mig upp , de är tur man är smidig ;) sen skällde vizzla i bakgrunden hela tiden oxå och dryga sig så jag blev på dåligt humör.

De fick såklart Bajen ta, jag hade inget tålamod alls ikväll och Bajen var lite "mörkrädd" och tyckte de mesta var lite läskigt , sen när emelie skulle ta kort så hoppade han till för blixten varje gång :P och då blev jag ännu mer irriterad, stackars häst , inte hans fel :P , så de gick som dåligt mest hela tiden och jag var bara tjurig , så de blev ingen lång stunds ridning och sen blev korten bara mest suddiga och svarta för de han bli så mörkt ;P helvetee.

Red litegrann hemma på gården sen där de gick betydligt bättre, här känner han igen sig och har gått flera gånger förr, så då fick vi avsluta bra iaf :) ! men att man aldrig lär sig att man inte ska rida när man är på dåligt humör, undra hur många gånger man gör den missen :P? jisses, men samtidigt är de vell bra, hästarna får härda litegrann :P vi får ju stå ut med dom när de har dåliga dagar oxå så :P

Iaf så gav jag Bajen massage efter ridturen, han såg då väldigt nöjd ut , de är tur att han är så otroligt cool jämt :) lillgubben -v-

sen fick han gå in i boxen och jag plockade in lilla Bobby oxå som längtade in, imorn ska jag fara ut och rida honom en sväng efter jobbet tänkte jag och sedan ska jag ut och köra motion med Bajen :) sedan kommer Jonatan hit imorn oxå.


Kan berätta att idag har jag jobbat från kl 8 till 14,30, sedan följde jag med Emelie till stan och vi for först på Max och åt :)
(sista gången för mig på ett bra tag nu) sen drog vi vidare till Royal där vi tjollrade på i över 1 timma, dom har så otroligt mkt och jag vill bara köpa alltihooopa! emelie köpte bla ett par snygga ridbyxor och sen tipsade jag henne om linfrö olja till Dreitil som har lite konstig mage, så de köpte hon oxå.

själv köpte jag ett nytt bett som jag tänkt väldigt länge, ett vanligt 3 delat bett , sedan köpte jag 2 st hösäckar så jag slipper bli så höig när jag ska bära ut hö åt gossarna, sedan köpte jag ett par körglasögon med solskydd som jag ska ha när jag kör på banan, mina andra skyddar inte för solen och man blir ihjäl bländad ;S sedan på köpet fick jag med ett fodermått , inte illa ;)! jag och emelie gick ut väldigt nöjda därifrån.

Vi drog även en snabbis på stan där vi hittade en fin tröja inne på HM, risiga som vi är köper vi varsin :P

sedan blev de en snabbis på ica maxi där vi träffade camilla och micke, dom skulle tydligen till turkiet imorn och jag hade kvar 50 lira (250 svenska kr) så jag växlade de med camilla, så nu blev jag av med dom, vilken tuur :)
Efter att ha tjollrat därinne en stund så drog vi hemmåt .

Nu ska jag gå ut och släcka i stallet, sedan blir de sova, ska upp kl 07.00 imorn -.-

Godnatt på er.

suuck!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0