25 augusti.

jag säger det på en gång, NEJ jag kommer inte att skriva om resan nu, har fortfarande inte fått bilderna från kameran , fast Jonte kommer ikväll så jag ska he in dom på datorn då iaf.

blev inget skrivet igår, var så trött och sen hade jag inte tid heller.
Hästarna fick nya skor igår, de var verkligen på tiden! Bajens hovar såg ut som stekpannor ungefär, men nu blev dom fina igen , har varit ute och kört motion med honom idag och han känndes jättefin! han var pigg och glad :)
sen prövade jag gå över älvsbron med honom för första gången idag vilket oxå gick jätte bra, han var så duktig !

Får se om jag orkar he mig ut med Bobby ikväll, är fortfarande trött efter resan, känns som att jag skulle kunna sova i en vecka i sträck ungefär, dock går ju inte det men önska kan man alltid ;P

Har iaf skottat och gjort klart i stallet för kvällen, skulle igentligen och hämta hö nu i afton men högubben ringde just och frågade om vi hade möjlighet att komma imorn ist , han höll på göra bollar och såg att de kom mörka moln på himmlen så han ville hinna göra dom klara så att de inte regnar på höet, kan ju vara klokt. så de blir imorn ist.

Ikväll kommer jonte hit, jag ska be honom springa in på lilla kina och hämta kina mat, ska bjuda mamma och pappa på det ikväll som tack för att domtagit hand om djuren åt mig under resan.

Imorgon har jag en klippning kl 12, sedan ska hästarna ut och röra sig och på aftonsidan så blir de hämta hö då som sagt, sen har jag inget mer inplanerat under den dagen, Torsdag fredag blir de jobb i hemtjänsten, har tydligen kommit in en tant som har dubbelbemanning 7 gånger om dagen, så från att ha varit för många som jobbat har vi nu blivit för lite som jobbar, de är ju helt enkelt lysande! kanske man får ngn extra slant i månaden :)


Nu ska jag ner och rensa nå blåbär , mamma fick en hink orensade blåbär med typ halva skogen med oxå -.- kul! tur att de är gott, och att man kan göra blåbärs bullar av dom !


Jag kan seriöst inte sluta le åt den här bilden, här kastade jag en morot på backen till Bajen och de ser ut som han aldrig sett ngt liknande förr :P hahah!

Kommentarer
Postat av: emelie

haha nääe så söt ^^ han blev då inte lite lycklig, ser ju tom ut som att han ler med munnen ;D

2009-08-25 @ 23:59:35
URL: http://emeliebystedt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0