13 augusti.

Idag är jag så nervös att jag inte riktigt vet vart jag ska vända mig!?! bla för hur de kommer gå hos frisören nu, jag hoppas att de kommer bli bra! jag vill så gärna bli blond igen så jag slipper färga håret jämt, är ganska nära nu så de borde igentligen inte vara nå större problem förutom att håret kommer bli ännu mera nött, så de blir inpackningar i sinne och sen om de nu blir den färg jag vill så kommer jag inte färga de nåmer förutom utväxt då de behövs.
Jag vet att de är säkert många som tvivlar på detta, men jag ska faktiskt inte färga de mörkt igen! jag lovar på heders.

sen har jag börjat få RESFEBER! jisses, jag har knapt kunnat sova inatt och nu imorse var jag tvungen att ringa sussie , som vanligt har jag inget att säga utan mumlar mest om hur nervös jag är ,oxå frågar jag hela tiden om hon har biljetterna ! haha helt sjukt,  stackarn så hon får stå ut :P


Nu ska jag ge hästarna lunch snart, sedan göra mig klar för avfärd mot stan, ska hinna in på Royal och köpa nå foder till hästarna för de börjar bli slut här hemma,sen ska jag in på apoteket och fixa nässpray osv oxå , de är viktigt ;)

Nej nu måste jag sätta igång, kände att jag var tvungen skriva av mig litegrann ;P

hörs ikväll.






snaart! :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0