10 augusti.

4 dagar kvar, lite resfeber kanske? skulle tro det ;P

Idag har jag iaf varit ledig, riktigt skönt har de varit! sov till kl 11 idag, tror de var ganska välbehövligt :)

Har mest chillat på här hemma idag, for en sväng till byske därvi 15 tiden och fixade lite småsaker inför resan, så nu har jag ALLT och behöver inte köpa ngt mer fören vi kommer fram till turkiet, då blir de troligast lite schopping skulle jag tro;)
ska även börja packa idag och ta en dag i sänder så jag slipper glömma ngt, de vore lite halvtragiskt.

Ngt mer jag hunnit göra idag är att boka tid hos frisören, ska till Karma på torsdag kl 13,45 och göra slingor, då kommer förhoppningsvis håret bli precis som jag vill ha det! därimot kommer de bli ännumera nött, men de står jag ut med, för jag ska inte färga mörkt nåmer! sen blir de inpackningar i sinne efter det, åh jag hoppas attt de blir bra, vore skönt att få bli nöjd över färgen en gång så jag kan behålla det så.

i övrigt idag har jag känt mig ganska slö och orklös, lever ju som sagt på endast frukt och sallad nu i 2-3 dagar till, beror på hur länge jag står ut ;P , idag var de tungt! jag kommer aldrig mer underskatta en skinkmacka kan jag ju säga! jisses, jag ser en saftig macka överallt och en grilladköttbit med sås i mass :P herregud, men jag är duktig och har hållt mig! dock de här med att dricka 2-3liter vatten om dagen går inte, jag har fått i mig kanske 1 liter idag? och de var riktigt tungt.
Måste bli bättre på det, de är ju grunden till den här "detoxen"

Nu ska jag ut och köra Bajen en sväng hade jag tänkt, blir som sagt motionkörning idag 1,5 mils rundan :) sen ska jag ut och röra på mitt eget fläsk litegrann och sedan kommer Jonatan hit och sover, imorn jobbar jag 15-21,30 och tisdag jobbar jag 8-12 tror jag? sen är de klart för i sommar, tragiskt nog.

tal om det, de ser ut som hästarna får sova inne inatt, de är gode mörkt på himmlen !

hörs sen.


Bobby<3

Kommentarer
Postat av: emelie

jamen typ :) vi får ta de då du kommer hem!

ha de så bra o ät inget dåligt där borta nu ^^

2009-08-10 @ 22:52:05
URL: http://emeliebystedt.blogg.se/
Postat av: mican

mia då måste gå till AnnSofie på huevdsaken ngn gång, hon är kung =D

2009-08-11 @ 09:11:06
URL: http://diamantmoln.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0