9 oktober.

Jag är utbränd, iaf för stunden! inatt har jag sovit i 4 timmar, och 5 timmar senaste dagarna den här veckan, känns inte sådär utöversig mkt, men samtidigt är de ju kul att ha saker att göra oxå :) det har varit en bra vecka hitills iaf.

Idag steg jag upp klockan 8 hemma hos Jonatan, åt fruckost och sen fick han skjutsa mig till tatueraren där jag mötte upp sussie :) vi väntade och väntade lite till, sen ringer min telefon -hej, de är poroma! du, jag har försovigt mig!
så de var bara att vänta i 30 min till, vi for hem till sussie en sväng där hon passade på att göra ett toabesök och jag fick tugga på en kaka , haha! sen pallrade vi oss dit igen, och fick vänta ytterligare ca:2 timmar innan han skissat upp våra önskemål och tagist sina "pauser" , när han väl gjort klart allt så fick sussie börja, jag trodde jag skulle sprängas av skratt av alla henns miner, HAHA helst hysteriskt! hon gjorde en orkideblomma, och den blev verkligen superfin!

sen blev de min tur, gick bra och jag är verkligen nöjd! ska lägga in bild sen då svullnaden gått ner lite och jag har duschat bort allt blod :P

Då vi äntligen blivit klara med tatueringarna så skjutsade sussie mig till byske, där tog vi oss en french och satt i spelhörnan på kiosken och åt för glatta livet, gott var det! sen pallrade sussie sig hemmåt, och jag gick till bussen, jag hatar att åka buss! men ola skulle troligast jobba över så jag hade inget val ;/ hade iaf Nylle som sällskap, och vi kom fram till att vi ska ta tag i körkortet tillsammans, plugga iaf 2 dar i veckan och sen ska vi boka halken! vi har som mål att klara de till jul iaf, jag hoppas verkligen det! fast det är ju helt upp till oss, så vi får seee :)

Nu ska jag laga lite mat tror jag, men vad de blir vet jag inte? ngt gott.
sen ska hästarna få komma in, och sen ska jag vänta på att Jonatan kommer , vilket är LÄÄNGE kvar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0