3 oktober, pepp pepp pepp!!!


Nu är de bestämt, de blir banan med Bobby nu på onsdag klockan 11! även fast de inte blir ngt snabbjobb så är jag peppad som fan, de ska bli otroligt kul att se någon annan köra honom ( den "annan" är christer) till den som undrar.
Fast vist, jag är lite nervös oxå,de skulle kunna gå skit dåligt oxå? vilket jag inte tror men man kan aldrig vara säker.
Sen om de nu är ngt negatvit så är de bara att ta nya tag och försöka fixa till det på bästa sätt.

Har just varit ute och ridit på Bobby, som jag nu tänker kalla kanonkulan! jisses! vi travade efter "gropen rundan" och jag tyckte han var lite seg från början, så jag smackade på honom lite lätt och de var som en bomb exploderade i skallen på han, de swischade till och han drog iväg som världens raket! mina kinder fladdrade typ bakåt :P sen en bakut spark på det oxå, men de gick fina fisken. Tur inte gossen är tung i mun iaf :)

efter att vi travat rundan så red jag honom på volt en stund på grusplan vi tennisplanen, första gången jag verkligen "rider" och kräver något av honom, skitduktig var han och han hade inga problem med att böja sig och ställa sig åt båda hållen! konstigt nog, jag minns hur Macho var då jag började rida han, stel som en sopkvast och föll bara innåt hela tiden. slutade alltid med att vi stod där i mitten stillastående, haha! men övning ger färdighet.
Vist, Bobby var inte helt okey, men de räknar jag inte med första gången heller ! jag är jätte nöjd, blir de ingen travare av denna så har jag en otroligt fin ridhäst som kan bli precis vad som hellst. Har nog aldrig suttit på en mer "formbar" och mer arbetsvillig häst i hela mitt liv? så positiv till allt .

Jag kan meddela folket att nu ligger även min bror i magsjuka, så nu har hela familjen fått sig en omgång! men, jag tror de var säkert 5 år sen sist jag hade det, så de var endå på tiden nu, man kan inte klara sig hur länge som hellst ;S

Nu är Jonatan påväg hit till mig,jag ska tvinga med mig han att hämta hö med mig (han kommer bli överlycklig!!)not.
jag måste verkligen skaffa mig körkort så jag kan börja fixa sånt där själv, han är inte så nöjd på mig om man säger så ;O men de förstår jag, för att hämta hö är verkligen skitgöra! inte de roligaste man kan göra en fredagkväll.
Men sen har vi en stor godispåse att se framimot, + idol!

Imorn ska jag jobba med mamma en stund har jag lovat, mkt spel osv imorn och de är alltid extra mkt folk på lördagar, blir mkt att göra om man är ensam, så jag tänkte ställa upp :) behöver pengar, har hyfsat mkt utgifter den här månaden.
Nu ska jag gåner och hitta mig ngt ätbart, sen ut och fixa släpen och sen hämta höö!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0