20 oktober.



Inatt sovde jag hos Jonatan i ursviken, hos hans pappa till på köpet, hör och häpna! de händer inte ofta kan jag lova er.
Till min förvåning så gick de bra :O jag hörde samuel 2 gånger i morse bara, och inte så att de gjorde ngt! fan bra, nu kanske man kan hälsa på lite oftare :)

vid 11 tiden skjutsade Jonatan hem mig till Fäll, jag for ut och körde Bobby en sväng vilket gick super! joggade ca 1 mil idag utan problem, jag blir så glad på min duktiga gosse!

Nu har jag just tränat, har vart ute och gått ca:2,5-3 km? sendå jag kom hem så gjorde jag 100 situps och 100 snea situps , och de känns fan bra, har inte tappat motivationen än , har nog aldrig kännt mig mer peppad faktiskt.
för jag vet att jag klarar det här.


Jag längtar i sinne tills de blir jul, var inne på rusta osv med pappa förut i veckan och dom hade HUR mkt julsaker som hellst! hade jag haft råd så hade jag köpt, jag lovar! julen är den mysigaste årstiden som finns, jag älskar allt julpynt som man för stöka fram :] ,

Nu ska jag göra mig lite fruktsallad, sen ska jag natta mina guldgossar och efter det ska jag ta mig en dusch och chilla runt en stund :) imorn ska jag fixa i stallet hade jag tänkt, jessika ska ha sina kaniner i stallet under vintern så dom inte fryser ihjäl, så jag ska mublera om litegrann så dom rymms :) oxå hoppas jag på att jag får jobba lite i veckan oxå, så mkt som jag får! behöver alla pengar jag kan få in just nu, så jag har råd att göra ngt ! jag hatar att måssta snåla, de är de värsta jag vet!

På tal om det, så börjar licens kursen nu på måndag! eller, nästa måndag blir de ju då förstås.
De enda jag gruvar mig för är de där jävla proven, vissa frågor är så dumma så att jag blir förbannad! men jag antar att de bara är att mejja in det i skallen så man kommer ihåg det . jisses.


Jag gillade mitt svarta långa håår! </3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0