17 oktober.

Grådagen blev mkt bra, jag och älskling åt på Kriti vilket smakade ljuvligt! jag älskar deras grillspett med potatisgratäng, mums!

Efter kriti for vi upp på solbacken och gick in på arkens zoo och köpte nåra fiskar till Jontes akvarium, sen for vi hem och myste och åt fruktsallad :) sen hände de inte såmkt mer , jag är iaf jätte nöjd med kvällen, och nöjd att jag fått tillbringa dom här 3 åren tillsammans med världens finaste människa.

Idag steg jag upp halv 10, Jontes mamma ropade på mig och frågade om jag ville åka med in till stan, vilken tajming! jag kulle nämligen hjälpa pappa på torget idag och sälja kött osv, så de passade utmärkt! åkte med henne och sen pallrade jag mig till pappa och var där , inte alls mkt folk idag, hahha! jisses de var nästan pinsamt, de mesta som passerade var i lövformat :P , Gick en runda på stan sen ocå och hittade en massa snygt jag vill ha! men, jag har verkligen inte råd, jag vet inte hur fan jag ska klara den här månaden, har en räkning på 2000 som måste betalas, sen vill man kunna unna sig själv någonting oxå, jag hatar att känna mig "låst" att inte kunna göra saker för att man har pengabrist, men de är bara bita ihop och vänta tills nästa månad, då lönen kommer igen :) för den här lönen kommer att gå åt.

Vid 15 tiden idag hämtade Jonatan upp mig, vi for på lantmanna för att se om dom hade spån, har heelt slut här hemma! och pappa hade lovat hela veckan att han skulle hämta men de blev aldrig av, så va fan gör man? men, detta blir iaf en engångsföretelse , sviindyrt!

Efter lantmanna pallrade vi oss hemmåt, gjorde taco lasagne till middag , själv åt jag mest sallad :) mumsigt!
Och nu sitter jag här ensam, Jonatan for ut med ola och gänget en sväng, jag orkade inte följa med, ska passa på att träna litegrann och sen natta hästarna, sen blir de duschen och efter det natta sig själv .

och nu nattar jag er, God natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0