13 oktober.

Fan va slut jag är idag, inte klokt! ;O
steg upp vid halv 10, tog ut mina morgontrötta hästar och gav dom mat osv.
sen vid 12 tiden for jag ut och red Bobby en sväng, han var pigg och glad som vanligt :)!
Har suttit och planerat ett träningsshema till honom nu och såhär kommer de troligast att se ut :

Måndag:Motion,
Tisdag:Vila,
Onsdag:intervall,
torsdag:Vila,
Fredag:Motion,
Lördag:Vila,
Söndag:Motion,

Vi börjar sådär iaf, sen ser vi hur allting utvecklas osv. Och om några veckor blir de banan 1 gång i veckan, så då får vi se hur vi lägger upp det .

Ikväll är min och mammas sista "vanliga mat dag", vi ska nämligen göra en soppa som vi ska leva på hela den här veckan, jag tror den kommer bli skitgod! och att leva på soppa stör då inte mig :P jag älskar soppa, men anledningen till att vi ska göra den är att den sätter fart på fettförbränningen, och man gåner upp till 8 kg per vecka! nog för att jag synar det men endå, den rensar ur kroppen på all skit man har i sig, så de är ju iaf bra :) , och man får äta HUR mtk soppa man vill per dag, jumer soppa desto mer förbränner man, jag vet, de låer skitkonstigt? men vi får vell se hur det slutar.

så ikväll blir de mys med Rot potatisgratäng , köttfäslimpa och sallad :) sen räk krustader till förrätt , MUMSIIGT!
Imorn börjar allvaret.

sen kom det en kvinna idag från kusmark och lånade hem min sadel som jag lagt ut på blocket igår, hoppas bara att den passar hennes häst så hon köper den :) behöver pengar, sen måste jag jobba oxå så jag har råd att börja betala igen Jonatan, den stackarn ;/ haha.

sen imorgon ska jag nog fara och vara med Jonatan i ursviken, blir att ta med sig soppan då:P ! haha, vi skulle tydligen vara barnvakt åt vincent om jag förstod de rätt . Jag ska nog boka en körlektion till på torsdag föresten, för jag ska fan ha körkortet innan jul! jag vill jag vill jag viiilllll! men jag hatar teorin, jag hatar den mer än allting annat :O men de måste göras, bara att ta tag i det ordentligt nu! om jag inte vore så förbannat jävla lat och världelös så hade de vart enkelt.

Näeej. dags att börja fixa lite middag?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0