12 oktober.

Fan va de blåser ute, helt sjukt! man blåser typ iväg om man går ut, och Bobby behöver verkligen ut och röra på sig, har stått i 3 dagar nu, så de är bara bege sig ut en sväng hur som hellst .

Igår var jag och Jonatan med harald och sussie, jag slingade sussies hår och sen begav vi oss till ica maxi och handla lite gosaker till bion, och sen blev de krysset och hem till harald för att äta, sen spelade vi spel med hans familj osv vilekt var skit kul :P sen vid halv 9 begav vi oss till bion, de blev rallybrudar, den var faktikst riktigt bra men endå under förväntan.

Efter bion begav jag och Jonatan oss till Fäll, och nu idag sitter jag här. har varit ute och kört 4 hjuling en sväng med Jonte och ola, men de sög så jag for hem igen, har snart en klippning oxå för den delen :) . sen har jag lagt ut en av mina sadlar på blocket, har inget behov av 3 sadlar till 2 hästar så, sen behöver jag pengar.

Efter klippningen blir de att hämta hö till hästisarna, sen laga middag? och efter det ut med Bobby en sväng och sen får vi se om jag följer med Jonatan till stan, skulle behööva köpa lite mer mineraler till hästarna.
Sen börjar glucosaminet lida mot sitt slut oxå, fan va dyrt.

Nu ska jag gåner och fixa fram alla klippgrejjer, så de är klart.
Tjing.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0