10 oktober.

Idag har jag och Jonatan känt varandra i 3 år exakt, vist, vi pratade lite på msn och så före, men ni förstår vad jag menar :)
Nu är de bara 6 dagar kvar tills vi har varit tillsammans i 3 år, helt otroligt vad tiden har gått undan! men ngt jag kan säga är att jag ångrar inte en sekund.


Idag har vart en chill dag, och jag måste erkänna att de var länge sen jag hade så mysigt tillsammans med min älskling som idag, vi har bakat 2 sockerkakor, busat, och kört 4-hjuling och bochat runt i skogen, sen lagade Jonatan lunch åt mig :) stekt korv och makaroner ;) med stekt ägg dessutom! inte alls dåligt, till middag lagade jag lövbiff och pommes & lökringar med rosepeppar sås, de smakade riktigt bra de med^^ och nu ikväll kom mamma hem med pizza som vi suttit och snuttat ur, sen har vi såklart sett idol, helt klart rätt person som åkte ut, fast yasmina kunde oxå få packa tyckte jag, hon var inte alls bra ikväll, de enda hon kan sjunga bra är ballader och de funkar itne i längden tycker jag iaf.
sen Lars, njaaa ? han har en rätt cool röst, men han tar aldrig åt sig av det jurryn säger, sen är han ganska trög :P
Min favorit är helt klart Anna, när hon öppnar käften, ja de är helt sjukt, jag får rysnigar till tusen! så fruktansvärt.

Imorgon blir de stiga upp i tid, släppa ut hästarna så dom får fruckost och sen ska jag ut och köra lite intervaller med Bobby. Efter det blire duscha och sen göra sig klar för stan, de blir bio och Max med harald och sussie :) sen ska jag slinga sussies hår oxå, de kommer att bli najs :)!

Nu ska jag gå och krypa ner brevid min Älskling och mysa sönder honom lite, sen sova för att sedan vakna upp till en ny dag med nya möjligheter.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0