7 maj, värme

Jag måste säga att inatt har jag sovit underbart gott! jag har inte vaknat en endaste gång vilket är otroligt ovanligt!.
Förklaringen till det är nog att inte Jonatan sov hos mig inatt, tro det eller ej! men vi har faktiskt varit ifrån varandra i 1 hel dag och natt =) , de häder inte ofta gott folk så de här tycker jag att ni borde minnas, skriv upp det ngn stanns! haha nejnej skämt och sido, de har faktikst varit riktigt skönt att ha sängen för sig själv för en gångskull =).

Solen skiner faktikst stundvis idag och de är ganska varmt ute , 12+ i skuggan är ju inte så himmla dåligt.
Bättre än det var igår iaf, då var de +7 grader bara! burrrr.

Jag skulle verkligen behöva min mattebok, som jag skrev igår att jag skulle plugga! Men jag hittade inte igen den, jag antar att min bror varit i farten och "städat" och då är de kört! då vet jag då inte om jag någonsin kommer att hitta den, Men jag måste! för jag ska klara godkänt i matte till sommarlovet, och gör jag inte det så hänger jag mig själv bokstavligen talat!

Sen ska jag försöka skriva ihop ett cv, jag har nääästan bestämt mig för att söka jobb på futurum i byske.
Jamena de är ju ett jobb och jag behöver pengarna! och det är faktikst hyffsat bra betalt , så det kan det ju vara värt.
Och alla säger att de är så roligt och jätte trevlig personal där oxå, och de mår vell ingen dåligt av?
De finns många ställen är man absolu INTE skulle vilja jobba på.

På tal om detta, nu när jag äntligen fått till e hyffsad blondfärg i håret så har jag beställt en tid hos frisören igen, för de finns några partier där de är lite "orange" aktigt kvar, och de vill jag inte ge mig in på själv, att köpa blondering är riskabelt! de blir ALDRIG riktigt som de är på förpackningarna! , så som sagt så beställde jag mig en tid och de blir
TISDAG 13 maj klockan 10,00 på karma =), jag längtar verkligen. Äntligen ska jag få tillbaka min normala hårfärg!
Sen kan jag meddela att de blir inte att färga håret mörkt igen, eftersom jag är så otroligt ljushårig i vanliga fall och när man färgar de mörkt så suger håret åt sig hur mkt färg som hellst! och sen blir de "matt" ganska fort, men endå är färgen ett helvette att få bort! de är rennt sjukt att de kan sitta så mkt som de gör! hereeguud.
Så nu framöver blir de att vara blond, med lite mörkare underhår. och ALDRIG mer ska jag färga det mörkt!

( detta ska jag läsa minst 1 gång per dag,så jag kommer ihåg det) haha.

Nu snart ska jag gå ut, jag har ganska just ätit lite lunch.
det blev  torskfile med potatis ärter och senapsås, så när jag smällt ner det en aning ska jag gå ut och hoppa studsmatta, sen hoppas jag verkligen att min vibratone kommer i slutet av veckan! jag längtar verkligen till att få prova den och jag hoppas att den funkar, så jag kan få bort den där dryga bilringen som är kvar! så är jag i prima strandskick till sommaren =P

Idag blir det
'hoppa studsmatta
*promenera med vizzla
' situps
'styrketräning

ganska lugn dag, men de kan man behöva ibland =) man ska inte ta i för hårt i början , för de gör att man tappar motivationen och man lägger av till slut för man tycker det blir för jobigt. Och det ska inte få hända mig! =)
jag ska klara det här!

vi ses .
image22
ge mig sommar <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0